Artisanal Lounge & Gardens

Δυνατά summer γαστρονομικά vibes σε έναν παραμυθένιο κήπο

Όπου και αν κοιτάξεις ή κάτσεις στον κήπο του Artisanal είναι μαγικά. Ειδικά οι τελευταίες πινελιές, βλέπε την ντυμένη πλευρά της εισόδου με λουλούδια και την ανθισμένη κρεμαστή κούνια, το έχουν μεταμορφώσει στην πιο εντυπωσιακή «εξοχή» της πόλης.  

Σε αυτή την εξοχή, που παραπέμπει και σε σκηνικό Νότιας Γαλλίας, σερβίρονται δια shaker Δήμητρας Αντωνακοπουλου, εντυπωσιακές summer μείξεις. Μια από αυτές που ξεχωρίζει και είναι ότι πρέπει για αρχή είναι η λευκή sangria. Για αυτούς που αγαπάνε το τσάι πολύ καλό είναι το matsa latte, που έχει επίσης gin, endelflower, λεμόνι και αναπάντεχες δόσεις δροσερού γιαουρτιού. Στις οπωσδήποτε δοκιμές προσθέστε τη bikini colada και την signature εκδοχή του spritz, το artisanal spritz με φράουλες.

Στην ενότητα της κουζίνας ο Δημήτρης Δημητριάδης έχει ανεβάσει πολύ το πήχη με δημιουργικά πιάτα, όπως είναι το ελληνικό nigiri, η μαραθοπιτα και η πατατοσαλάτα με μετσοβόνε και τραχανά. Μην φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε το γλυκό σφαίρα. Σημειώστε ότι κάθε Πέμπτη έχει live jazz μουσικές. 

Ο χάρτης

Artisanal Lounge & Gardens

Βόρεια Προάστια - Κηφισιά

Ζηρίνη 2, Κηφισιά

Τηλ. 2108086111, 6936144744

Site: http://www.artisanal.gr

Facebook: https://www.facebook.com/ARTISANAL-766057460098456