Abbey Kitchen Bar

To παντός καιρού βραβευμένο bar της Πάτρας

‌Στη γνωστή γωνιά των Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα, το Abbey προσφερεται από το πρωί για καλό καφέ και Healthy Habits Brunch, μέχρι το βράδυ για πρωτότυπες μείξεις! Ενδιάμεσα μπορείτε να δοκιμάσετε την comfort κουζίνα με φρέσκα υλικά εποχής αλλά και ΠΟΠ προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Η ομάδα του bar έχει μελετήσει και έχει δημιουργήσει μια εντυπωσιακή λίστα με αποστάγματα. Σιγουρα ανάμεσα τους θα βρείτε αρκετές σπάνιες φιάλες και premium εκδοχές.

Ωστόσο το highlight είναι ότι το μαγαζί διαθέτει δικά του βαρέλια στα οποία παλαιωνουν κλασσικά κοκτέιλ, οπως Negroni, Old Fashioned κ.α. Επιπλεον ο head bartender Αργύρης Σελιμας, εχει δημιουργήσει signature cocktails, για κάθε τύπου παλέτα, έτσι δύσκολα θα μείνει κάποιος δυσαρεστημένος. Το Cienfuego το Roxanne και το Berliz είναι μερικά από τα best seller. Έχουν κερδίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους με την φρεσκάδα και την νοστιμιά τους. 

Οσον αφορά το φετινό καλοκαίρι έχουν μπει εμβόλιμα μερικές extra καλοκαιρινές συνταγές, που προκαλούν τις γευστικές μας μνήμες και είναι must taste. Στα οπωσδήποτε των δοκιμών μπαίνει και το bloody Mary που είναι το δυνατό χαρτί του head bartender. 

Ο χάρτης

Abbey Kitchen Bar

Ν. Αχαϊας - Πάτρα

Αθανασίου Διάκου 31-35, Πάτρα

Τηλ. 2610 362549

Facebook: http://www.facebook.com/AbbeyKitchenBar