Umi Bar Matsuhisa

Φινέτσα στο ποτήρι με θέα στον Σαρωνικό

Καλά cocktails και θαλασσινό αεράκι είναι τα δύο βασικά συστατικά για ένα επιτυχημένο καλοκαίρι. Το Matsuhisa Athens, λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, καταφέρνει να συνδυάζει και τα δύο. Πριν από δύο χρόνια περίπου εγκαινίασε στον εξωτερικό χώρο το Umi bar, ένα κάτασπρο και στιλάτο bar, που κρέμεται κυριολεκτικά πάνω από το απέραντο γαλάζιο και σερβίρει τις πολύ ιδιαίτερες συνταγές του bar manager Χάρη Γεωργόπουλου. Ο Χάρης έχει το ταλέντο να δημιουργεί αέρινα και σοφιστικέ ποτά, που αφομοιώνουν τα γευστικά στοιχεία της Ελλάδας, της Μεσογείου και της Ιαπωνίας και μετέτρεψαν το Matsuhisa και σε bar προορισμό. 

Φέτος το καλοκαίρι το βραβευμένο εστιατόριο προσθέτει ένα ακόμα εντυπωσιακό μπαρ, αυτή τη φορά στο εσωτερικό του. Η μπάρα και όλη η κατασκευή είναι ένα πραγματικό state of art από όνυχα Ιταλίας, που χρησιμοποιείται πρώτη φορά για κάτι τέτοιο.  

Είτε μέσα είτε έξω θα απολαύσετε νέες δροσερές συνταγές με θέμα τα φρέσκα φρούτα της Ελλάδας και της Μεσογείου. Για παράδειγμα το cocktail τύπου smash, που ενώνει τα φρέσκα σύκα και το μέλι με το Fino Sherry ή εκείνο με τα φρέσκα φραγκόσυκα, το gin και το sake. Το cocktail menu δίνει επίσης έμφαση σε cocktails ελαφριά σε αλκοόλ, που ταιριάζουν πάρα πολύ με τα νόστιμα starters του σεφ, όπως το sushi και το sashimi. 

Ο χάρτης

Umi Bar Matsuhisa

Κεντρικά και Νότια Προάστια - Βουλιαγμένη

(ξεν. «Four Seasons Astir Palace Athens») Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη

Τηλ. 2108960510

Site: https://astir.gr/matsuhisa-athens/umi-bar/


Χώροι