Privilege Beach House

A summer of sunsets

Καταγάλανα νερά, χρυσαφένια άμμος και cozy sunbeds... είναι αρκετά για να δημιουργήσει κανείς την ιδανική καλοκαιρινή συνθήκη. Όταν σε αυτό το mix προστεθεί η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα της Astir Beach και το συναρπαστικό concept του νέου Privilege Beach House, τότε μιλάμε για την απόλυτη seaside εμπειρία. Η Astir Beach συνδυάζει αυτό το καλοκαίρι τη χαλάρωση, με τη γαστρονομία και τη διασκέδαση, εξασφαλίζοντας μια αίσθηση ξεγνοιασιάς και πολυτέλειας. 

Άνετες ξαπλώστρες, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών, άνεση, με ασφάλεια για όλους, ειδικές παροχές και ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα εξασφαλίζουν αξέχαστες στιγμές στην παραλία. Φέτος η Astir Beach αποκτά ακόμη ένα στολίδι, με την ηχηρή άφιξη του Privilege Beach House. Με την υπογραφή του Βασίλη Τσιλιχρήστου, το νέο café & cocktail bar-restaurant της Astir Beach έρχεται για να γεμίσει τo καλοκαίρι μας με φρέσκες γευστικές προτάσεις, εξωτικά cocktails και υπέροχες μουσικές, σε ένα relaxing σκηνικό που θυμίζει διακοπές σε νησί. 

Πιστό στην bistronomy λογική που o ίδιος έκανε trend, το μενού του Νίκου Θωμά, με τη συνεργασία του Κώστα Τερζούδη, παρουσιάζει μεσογειακές γεύσεις με fusion στοιχεία, για casual snacking ή comfort lunch και fine dining βραδιές με θέα στη θάλασσα και στο ονειρικό τοπίο της παραλίας του Αστέρα. Η βραβευμένη ομάδα «Lost + Found» συνθέτει τη «’90s with a twist» cocktail list του Privilege Beach House, με signature cocktails σε πρωτότυπους συνδυασμούς, εμπνευσμένα από τα ’90s. Στο πιο μαγικό σημείο της αθηναϊκής ριβιέρας, η Astir Beach και το Privilege Beach House συνθέτουν μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία για τις ημέρες και τις νύχτες μας και μας προσκαλούν σε ένα «Summer of Sunsets» που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. 

Ο χάρτης

Privilege Beach House

Κεντρικά και Νότια Προάστια - Βουλιαγμένη

Απόλλωνος 40, Astir Beach, Βουλιαγμένη

Τηλ. 2289200000

Facebook: https://www.facebook.com/privilegebeachhouse


Χώροι