Isalos Beach Club

Cocktails στην ακροθαλασσιά

Ένα από τα κορυφαία καλοκαιρινά spots του Βόλου, το «Isalos Beach Club», βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης, σε μια πραγματικά ξεχωριστή τοποθεσία πάνω στο κύμα. Ένας χώρος που μένει αξέχαστος, τόσο για την διακόσμηση του που θυμίζει ελληνικό νησί, όσο και για την θέα του και τα μοναδικά του ηλιοβασιλέματα. 

Θα πάτε από το πρωί για ποιοτικό καφέ και brunch, πιάνοντας θέση στα σκιερά τραπεζάκια του ή στις αναπαυτικές σεζλόνγκ πλάι στο κύμα. Η καλύτερη ώρα του, βέβαια, είναι λίγο πριν τη δύση του ηλίου, όταν ο ουρανός παίρνει φανταστικά χρώματα και εσείς βρίσκεστε στο ιδανικό spot για να απολαύσετε το θέαμα παρέα με δροσερά κοκτέιλ και νόστιμα πιάτα από την all day κουζίνα του. 

Η γαστρονομική φιλοσοφία του «Isalos», τα τελευταία χρόνια, είναι ένας συνδυασμός ελληνικής και διεθνούς κουζίνας με παραλλαγές, συνδυάζοντας το παραδοσιακό πνεύμα του τόπου με μοντέρνες τεχνικές. Όσο για τα κοκτέιλ, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε κλασικές και signature μείξεις με φρέσκα υλικά, ενώ οι φίλοι του κρασιού θα βρουν σίγουρα ενδιαφέρουσα την ενημερωμένη λίστα με μεγάλη ποικιλία από ετικέτες του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα. 

Ο χάρτης

Isalos Beach Club

Ν. Μαγνησίας - Βόλος

Πλαστήρα 17Β, Παραλία Αναύρου, Βόλος

Τηλ. 6985661062

Facebook: http://www.facebook.com/isalosbeachclub/


Χώροι