Abbey Kitchen Bar

Όλη η ζωή μας σε μια λίστα!

Το πιο ανήσυχο bar της Πάτρας δεν σταματάει να ψάχνεται, να εξελίσσεται, να δημιουργεί και να αποδεικνύει ότι ξέρει πώς να φιλοξενεί και να διασκεδάζει. Δεν είναι τυχαίο ότι μας προκαλεί κάθε εποχή να ανέβουμε στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων και να ζήσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία αμπαλαρισμένη με δυνατές μουσικές, γεύσεις και μίξεις. 

Από το πρωί βάζει το ρυθμό επιλέγοντας εξαιρετικό καφέ, με κόκκους που καβουρδίζονται στο μαγαζί, παρέα με μια σειρά από healthy και πολύ νόστιμα bites, που δίνουν την θέση τους σε ένα γευστικό brunch και ένα μενού, που αξιοποιεί τις πρώτες ύλες και ισορροπεί ανάμεσα στην ελληνική,  μεσογειακή και διεθνή κουζίνα, με πρωτότυπες ιδέες. 

Όσο περνάει η ώρα τα φώτα πέφτουν στην πρωταγωνίστρια μπάρα που ενορχηστρώνει ο ταλαντούχος bartender Αργύρης Σελιμάς. Κάθε του λίστα είναι μια πρόταση,  που αξιοποιεί κλασικές συνταγές και τις πάει παρακάτω. Tο καλοκαιρινό cocktail μενού λέγεται Life και έχει επίκεντρο τον άνθρωπο. Το ξεφυλλίζεις και μέσα από τα  δέκα must taste signature ποτά, ζωντανεύουν στιγμές της ζωής από την γέννηση, μέχρι την ωρίμανση και το θάνατο. Οι συνταγές έχουν δουλευτεί πάρα πολύ και προκαλούν ωραίες γευστικές μνήμες.  Δοκιμάστε το αρωματικό  Home Alone, που συνδυάζει την μαστίχα, με νόστιμη κρέμα κάστανο, ακαταμάχητη gienduja και amarena και οπωσδήποτε την εκπληκτική εκδοχή Bloody Mary με την υπογραφή του Αργύρη. 

Στα συν του Abbey είναι η ενημερωμένη και προχωρημένη λίστα με σπάνια και premium αποστάγματα και τα μαγικά βαρελάκια στα οποία ωριμάζουν κλασικά cocktails. 

Ο χάρτης

Abbey Kitchen Bar

Ν. Αχαϊας - Πάτρα

Αθανασίου Διάκου 31-35, Πάτρα

Τηλ. 2610 362549

Facebook: http://www.facebook.com/AbbeyKitchenBar


Χώροι