"6 Κλειδιά"

Σοφιστικέ ελληνικότητα

6 κλειδια

 Με ένα ακόμη Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας το 2022, το σαγηνευτικό εστιατόριο του boutique ξενοδοχείου "6 Κλειδιά" είναι, εδώ και χρόνια, σταθερό σημείο αναφοράς των foodies που εξερευνούν τα παράλια του Πηλίου, κι όχι τυχαία. Η υψηλή αισθητική και η προσοχή στη λεπτομέρεια που χαρακτηρίζουν όλο το ξενοδοχείο συναντούν τη σοβαρή και συνεπή επένδυση στη γαστρονομία, σε μια ζηλευτή τοποθεσία. Κάθε στιγμή της ημέρας εδώ έχει άλλη χάρη, από το γεύμα μετά το μπάνιο στα πεντακάθαρα νερά της μαγευτικής παραλίας της Αφήσσου έως το απόλυτο ρομαντικό καταφύγιο τα βράδια, όταν η θάλασσα λούζεται στο φως του φεγγαριού.

Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα στα καλύτερά της, υπό το πάντα δημιουργικό βλέμμα του consulting chef Γιάννη Μπαξεβάνη και το λεπτό άγγιγμα της chef de cuisine Αντωνίας Κονόμη. Η κακαβιά σερβίρεται με αγιολί με κρόκο Κοζάνης, ενώ το αρνίσιο σουβλάκι με γαμοπίλαφο, στακοβούτυρο και σάλτσα ψητού. Ξεκινήστε με κάποια από τις δροσερές αρωματικές προτάσεις, όπως το ταρτάρ τόνου με βινεγκρέτ πράσινου μήλου, κουκουνάρι και σορμπέ λεμόνι. Εξαιρετικό το λαβράκι σαβόρε με σπανακόρυζο αλλά και γλυκά όπως τα ροδάκινα λεμονάτα ποσέ με κρέμα λεμόνι, σάλτσα ιβίσκου και παγωτό. Για μια ιδιαίτερη εμπειρία κλείστε το chef’s table και αφήστε τη σεφ να ετοιμάσει ιδιαίτερες γεύσεις αποκλειστικά για εσάς και την παρέα σας.

Chef’s tip: "Όλα ξεκινούν από τις ξεχωριστές πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς από την Κρήτη μέχρι τη Μακεδονία, οι οποίες επιλέγονται με προσοχή και αναδεικνύονται στα πιάτα".

"6 κλειδιά", Άφησσος, Πήλιο, 2423033720, Facebook

6 κλειδια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα