"The Island Concept": Κρήτη

Μεσογειακές γεύσεις σε premium περιβάλλον

The Island Concept

Οι πολυτελείς σουίτες του "The Island Concept", με τις ιδιωτικές θερμαινόμενες πισίνες, τα private jacuzzi και τις μοναδικές βίστες προς το Αιγαίο και τη μαρίνα του Αγίου Νικολάου, αποκτούν φέτος διαφορετική γεύση, με τον βραβευμένο σεφ Λορέντζο Σταλόνε (Χρυσός Σκούφος 2016) να αναλαμβάνει την κουζίνα του boutique hotel, φέρνοντας στο πιάτο την πολυετή εμπειρία του σε γευστικά πόστα υψηλών προδιαγραφών. Ωμοφαγικές ντελικατέτσες σαν το καρπάτσιο από Black Angus με τρούφα και γραβιέρα Κρήτης, προτάσεις όπως το καρέ αρνιού με μέλι, γλυκοπατάτα και φινόκιο, αλλά και πιάτα-υπογραφή, σαν το τσιγαριαστό χταπόδι με μπουράτα και λιαστή ντομάτα ή το φιλέτο πάπιας με κεράσια, αλμυρή καραμέλα και ποπ κορν πατάτας, υπογραμμίζουν το απαλό άγγιγμα του σεφ, εκεί που η ιταλική φινέτσα συναντά τη γευστική αγνότητα της κρητικής πρώτης ύλης.

Tip: Συνεργασίες με τοπικούς παραγωγούς, αλλά και νοικοκυρές της Κριτσάς φέρνουν ενισχυμένη δόση τοπικότητας στο φινετσάτο πρωινό που σερβίρεται στο poolside του ξενοδοχείου, με θέα τον γαλάζιο ορίζοντα.

Περισσότερες πληροφορίες

The Island Concept

Άγιος Νικόλαος, Κρήτη
  • Ξενοδοχείο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα