Kallichoron

Πάσχα στην Αστυπάλαια, την "πεταλούδα" του Αιγαίου

Kallichoron

Στην Αστυπάλαια τέτοια εποχή; Αστυπάλαια κάθε εποχή για την ανοιχτόκαρδη αύρα της, την άγρια ομορφιά της, τις μεθυστικές μυρωδιές των βοτάνων και την συγκλονιστικότερη Χώρα των Δωδεκανήσων. Φέτος το Πάσχα, σαλπάρουμε για την πανέμορφη Αστυπάλαια και αφηνόμαστε στην κατανυκτική ατμόσφαιρα της υπέροχης "Κυκλαδίτισσας" των Δωδεκανήσων. Εκεί όπου ντόπιοι και ταξιδιώτες γίνονται μια μεγάλη παρέα και ακολουθούν μαζί τα πλούσια ήθη και έθιμα του νησιού, με αποκορύφωση το εντυπωσιακό υπερθέαμα βεγγαλικών το βράδυ της Ανάστασης και το γιορτινό τραπέζι με το Λαμπριανό την Κυριακή του Πάσχα σε νησιώτικους ρυθμούς. 

ασ

Η "πεταλούδα" του Αιγαίου μας καλωσορίζει σ’ ένα ξενοδοχείο-προορισμός, δίνοντας μας την αφορμή να απολαύσουμε παραδοσιακές γιορτές. Με φόντο το απέραντο γαλάζιο την κατάλευκη Χώρα της Αστυπάλαιας και το επιβλητικό Κάστρο, το συγκρότημα διαμερισμάτων Kallichoron στη Χώρα της Αστυπάλαιας συνδυάζει την νησιωτική παράδοση με την σύγχρονη άνεση και την φιλοξενία με άποψη, έχοντας εστιάσει με μεράκι στην ανάδειξη του θεματικού τουρισμού και των ιδιαίτερων εμπειριών.

Kallichoron

Το προσεγμένο συγκρότημα θα σας κερδίσει με τη γαλήνια ατμόσφαιρα και τα ευρύχωρα διαμερίσματα, από τα οποία ξεχωρίζουν οι δύο ατμοσφαιρικές σουίτες. Μάλιστα, μπορείτε να επωφεληθείτε από το ειδικό πασχαλινό πακέτο για 5 ημέρες (από 445€ για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο) το οποίο περιλαμβάνει ενοικίαση αυτοκινήτου, το πλούσιο, χειροποίητο και βραβευμένο "Grandma's Breakfast" και πασχαλινό γεύμα και δείπνο, με τις παραδοσιακές λαμπρόπιτες, τα κιτρινοκούλουρα με το μυρωδάτο σαφράν και τον λαμπριανό.

Kallichoron

Χώρα Αστυπάλαιας, 2243061935, 6936889888, www.kallichoron.gr, Instagram: kallichoron, Facebook: Kallichoron Art Boutique Hotel

"Δείτε όλες τις προτάσεις μας για το Πάσχα 2023 στην Ελλάδα" 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα