Aldemar Olympian Village

Πασχαλινή λάμψη πέντε αστέρων στην Ηλεία

aldemar

 Με τη λάμψη πέντε αστέρων και την εγκάρδια φιλοξενία του, το πολυτελές resort Aldemar Olympian Village στην παραλία Σκαφιδιά στην Ηλεία είναι ο ιδανικός προορισμός για οικογενειακές -και όχι μόνο- πασχαλινές αποδράσεις. 

aldemar

Χαλαρωτική ατμόσφαιρα, όμορφο περιβάλλον και μαγευτικές εικόνες απέραντου γαλάζιου κυριαρχούν στο θαυμάσιο resort ήπιας αρχιτεκτονικής με σύγχρονες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Το 5 αστέρων Αldemar Olympian Village είναι ένας προορισμός από μόνο του, ένα resort-εμπειρία, σε μια περιοχή γεμάτη σημεία φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς που περιμένουν να τα εξερευνήσετε. Το Πάσχα εδώ είναι αξέχαστο χάρη στο πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει το ξενοδοχείο και είναι αφιερωμένο στην ξεκούραση και τη διασκέδαση σας.

aldemar

Εορταστικά μενού, ήθη, έθιμα και η live εμφάνιση του Στέλιου Διονυσίου την Κυριακή του Πάσχα, υπόσχονται στιγμές που θα θυμάστε για καιρό. Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα αναλάβει τη μουσική καλοπέραση, όσο οι αυθεντικές πασχαλινές γεύσεις θα φροντίζουν να καλύψουν όλες τις παραδοσιακές γαστριμαργικές αναφορές, με το σούβλισμα του οβελία συνοδεία "μεζέ" αλλά και με μπουφέ με πλούσια ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων.

aldemar

Πέρα όμως από τις πασχαλινές παραδόσεις, η χαλάρωση, η ψυχαγωγία και πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους θα έχουν τον πρώτο λόγο. Ομαδικά παιχνίδια, πασχαλινές δραστηριότητες και δημιουργικές κατασκευές θα γεμίσουν χαρά και ενθουσιασμό τα παιδιά, ενώ για τους ενήλικες που αναζητούν την ευεξία και την ξεκούραση η εμπειρία θα είναι μοναδική. Yoga στην παραλία, zumba, pilates και φυσικά οι τα εξειδικευμένα προγράμματα spa που προσφέρει το βραβευμένο Κέντρο Θαλασσοθεραπείας του ξενοδοχείου θα γεμίσουν τις μπαταρίες σας για καιρό.

Αφεθείτε στην φιλοξενία της Aldemar και χαρείτε τις ημέρες του Πάσχα! Δείτε αναλυτικά το Πασχαλινό πακέτο του Aldemar Olympian Village και κάντε την κράτησή σας με την early bird προνομιακή τιμή.

www.aldemarolympianvillage.gr, 2621082000, Instagram: Aldemar_olympian_village, Facebook: AldemarOlympianVillage

"Δείτε όλες τις προτάσεις μας για το Πάσχα 2023 στην Ελλάδα" 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα