"Πορφύρα"

Όταν η μοντέρνα θαλασσινή κουζίνα πιάνει λιμάνι στα βόρεια.

Πορφύρα

Δεν είναι τυχαία η φήμη που έχει αποκτήσει αυτό το ψαγμένο ψαροφαγικό στέκι στα Μελίσσια. Η "Πορφύρα" έχει θέσει τον πήχη της πολύ ψηλά, προτείνοντας στους ολοένα και περισσότερους φίλους της μια θαλασσινή κουζίνα οικεία και νόστιμη, με τις προσεκτικά διαλεγμένες πρώτες ύλες να κάνουν τη διαφορά.

Τα ψάρια, που τραβούν το μάτι στην ψαριέρα, έρχονται φρέσκα από δικούς τους ψαράδες - ψαροντουφεκάδες, ενώ το ψωμί ζυμώνεται και ψήνεται στην Εύβοια και φτάνει καθημερινά στο μαγαζί μοσχοβολιστό. Με σταθερή ποιότητα και σημασία στη λεπτομέρεια, το ανοιχτόκαρδο εστιατόριο αποτυπώνει τη νοστιμιά μιας comfort δημιουργικότητας.

Πιάτα όπως το κριθαρότο πεσκανδρίτσας, αλλά και το χέλι με την ορεκτική φάβα, συνθέτουν ένα μενού μοντέρνας θαλασσινής κουζίνας για ανήσυχους ψαροφάγους. Ενδιαφέροντα αποστάγματα και κρασιά έχουν ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο τη σφιχτή λίστα του, συνοδεύοντας άρτια τους ωραίους ουζομεζέδες.

Tip: Αιχμή της καλοφαγικής πρότασης της "Πορφύρας" αποτελούν εκλεκτά σεβίτσε και καρπάτσιο που εναλλάσσονται ανάλογα με την ψαριά της ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες

Πορφύρα

Λεωφ. Δημοκρατίας 29 & 25ης Μαρτίου, Μελίσσια
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα