"Ελαίας Γη"

Πανόραμα ελληνικής κουζίνας.

Ελαίας Γη

Mια άνευ προηγουμένου παρέλαση πιάτων που γιορτάζουν επιτυχημένα την ελληνικότητα, ποντάροντας στην εκλεκτή πρώτη ύλη, αλλά και ένα από τα πιο γενναιόδωρα σκηνικά, με όλη την πόλη να απλώνεται στο πιάτο, είναι οι βασικοί λόγοι που το "Ελαίας Γη" αποτελεί εδώ και δεκαετίες ένα από τα πιο εμβληματικά εστιατόρια της Αθήνας.

Σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον διακριτικής πολυτέλειας, στο Λόφο της Πολιτείας, στην πετρόχτιστη βεράντα με τα τεράστια πλατάνια και την πανοραμική θέα, χαλαρώνουμε και δροσιζόμαστε αυτομάτως, καθώς αφηνόμαστε στην περιποίηση της έμπειρης ομάδας του σέρβις και της κουζίνας. Μπορούμε να παραγγείλουμε à la carte ή να διαλέξουμε ένα από τα μενού των 14 και 24 γεύσεων, που περιλαμβάνουν σπεσιαλιτέ όπως σαρµάδες µε αµπελόφυλλα σε σάλτσα αβγολέµονο, σιγοµαγειρεµένο αρνί στον ξυλόφουρνο, σφραγισµένο µε ζυµάρι και παγωτό λουκούμι τριαντάφυλλο. Η προσεγμένη λίστα ελληνικών κρασιών ενορχηστρώνει μια ολοκληρωμένη εμπειρία με γνήσια ντοπιολαλιά, σωστά συντονισμένη με τις σύγχρονες γευστικές διαλέκτους.

Tip: Στις ξεχωριστές σας γιορτινές στιγμές, οικογενειακές ή προσωπικές, αποτελεί ιδανική πρόταση για την οργάνωση ενός γεύματος ή δείπνου.

Περισσότερες πληροφορίες

Ελαίας Γη

Δεξαμενής & Ολυμπιονικών 4, Πολιτεία
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα