''The Zillers''

Στον αστεράτο ουρανό του fine dining.

zillers

Λίγα μέτρα πάνω από τον αριθμό 54 της οδού Μητροπόλεως συναντά κανείς μία από τις δημοφιλέστερες τα τελευταία χρόνια ταράτσες της πόλης. Στο δυνατό χαρτί του ξενοδοχείου "The Zillers", η συναρπαστική θέα, με την Ακρόπολη, την πλατεία της Μητρόπολης και την ιστορική γειτονιά της Πλάκας στο πιάτο, είναι εκείνη που παίζει αρχικά το ρόλο του wow factor, αλλά σίγουρα δεν είναι μόνο αυτή.

Η οικεία ατμόσφαιρα, οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες και τα θετικά vibes λειτουργούν παράλληλα και συμπληρωματικά, ώστε κάθε ημέρα και νύχτα να εξελίσσεται σε μοναδική εμπειρία. Φυσικά, όλα τα προαναφερθέντα δεν θα είχαν κανένα απολύτως αντίκρισμα αν δεν συνοδεύονταν από ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, ειδικά στο κομμάτι του φαγητού και του ποτού.

Η κουζίνα του "The Zillers", με επικεφαλής τον βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο Παύλο Κυριάκη, εξακολουθεί να σκορπά συγκινήσεις με fine dining πιάτα, προσεγμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια και, φυσικά, νόστιμα. Στο κομμάτι του μπαρ, ο Φώτης Κουλέτος παρουσιάζει μια εμπνευσμένη λίστα κοκτέιλ, με 10 signature προτάσεις, καθεμία από τις οποίες έχει κάτι να πει. 

TIP: Φρόντισε να ενημερωθείς για τα περιβόητα Four Hands Dinners με σημαντικούς σεφ από το εξωτερικό, που λαμβάνουν χώρα εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα