Barrique

Ιδανικές κρεατο-οινικές αρμονίες

Barrique

Στην καρδιά του Πειραιά, σε ένα χώρο σικάτο, που αγαπά το καλό κρέας, θα γευτείτε μια σειρά από κρεατοφαγικές σπεσιαλιτέ παρέα με κάποια από τις 200 και πλέον ετικέτες κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα. Εδώ θα βρείτε ποικιλία από μοσχαρίσιες μπριζόλες Αργεντινής, Ουρουγουάης και Αμερικής αλλά και χοιρινά από ελληνικές βιολογικές φάρμες, όλα ψημένα όχι με τον κλασικό τρόπο αλλά σε κλειστού τύπου φούρνο Mibrassa, που λειτουργεί με κάρβουνα και ελεγχόμενη ροή αέρα, χωρίς όμως να στερεί από το κρέας τα καπνιστά αρώματα του κλασικού ψησίματος στη σχάρα. Γκιούλμπασι και χοιρινά πανσετάκια συναντιούνται στο ίδιο τραπέζι με κοπές όπως tomahawk, T-bone, flank steak, κρέατα ωρίμασης και πρώτης τάξης μεζέδες. 

Tip: Lemon pie ή brownies με σιρόπι σοκολάτας και παγωτό βανίλια είναι ιδανικές επιλογές για το τέλος. 

Περισσότερες πληροφορίες

Barrique Port

Φίλωνος 66 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  • Εστιατόρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταξιδεύοντας γαστρονομικά στις θάλασσες της Ελλάδας

Η αγαπή για την Ελλάδα και τη θάλασσα "επιβιβάζουν" καθημερινά στα εστιατόρια "Ε/Γ Ταξιδεύοντας" στη συνοικία Ευγενεία στο Κερατσίνι και "Ε/Γ Ταξιδεύοντας Βόρεια" στη Νέα Ερυθραία τους λάτρεις της ψαροφαγίας.

26/05/2022

Το "Βασίλαινας" σαλπάρει για Αντίπαρο

To αθηναϊκό εστιατόριο που πρόσφατα τιμήθηκε με το "Βραβείο Κοινού" των Χρυσών Σκούφων, βάζει πλώρη για Αντίπαρο.

Χαραλαμπόπουλος-Ποιμενίδης φέρνουν "Theion" άρωμα Ελλάδας στο Γκίλντφορντ

Με την μπαγκέτα στην κουζίνα στα χέρια του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου και τον Ανέστη Ποιμενίδη δεξί του χέρι, το εστιατόριο "Theion" των Αντώνη Δεναξά και Γιάννη Θεοδώρου περνά στη νέα εποχή του.

"Italian job" με co-stars Σκουλά-Saccheri στο "Ortigia"

Το "αλάνι" του street food και ένας εναλλακτικός ζεν πρεμιέ της ιταλικής κουζίνας συμπράττουν στα βόρεια ενώνοντας τη μαγειρική τους "τρέλα".

H "Cookoovaya" πετάει για Σεν Τροπέ

... και φωλιάζει εντός του πολυτελούς ξενοδοχείου Airelles Saint-Tropez, Pan Deï Palais.

H "Ψαροπούλα" σε νέα εποχή

Καινούργια σελίδα γυρίζει η ιστορική ψαροταβέρνα της Καλλιθέας, που επιστρέφει οσονούπω ριζικά ανανεωμένη ως "Psaropoula Fish Meze" με μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις διά χειρός Γιάννη Λιόκα.

Η Γωγώ Δελογιάννη ανεβαίνει στην ταράτσα

Το "Στοά Φιξ Πρότζεκτ Ταράτσα" ανοίγει τις πόρτες του στα ψηλά της Κολοκοτρώνη.