"Iberico", Θεσσαλονίκη

Tο κρέας στην έδρα του

Iberico

Kαινούργιο στέκι έχει αποκτήσει η κρεατοφαγία στη Θεσσαλονίκη, με το "Iberico", το καλοφαγικό spot που έβγαλε από τη θάλασσα την ομάδα των "Γλυκάνισος" και "Marea Sea Spirit", για να τους φέρει στον ζουμερό κόσμο των premium κοπών.

Iberico

Με τα μεγάλα ψυγεία ωρίμανσης να υποδέχονται τους επισκέπτες και την industrial posh αισθητική του να δίνει κινηματογραφική αύρα στη σάλα, το "Iberico" έφερε στη Θεσσαλονίκη μια νέα εστιατορική εμπειρία, όπου δαντελένια καρπάτσιο πλασάρονται πλάι σε αφράτες κρεατόπιτες από τον ξυλόφουρνο, ενώ τρυφερά φιλετάκια από το χοιρινό Iberico του τίτλου στρώνουν το δρόμο για προχωρημένες κοπές, όπως το rib eye από ελληνικό μόσχο ή το αμερικανικό T-bone. Τώρα δε που ο καιρός το επιτρέπει, το όμορφο rooftop αφήνει το βλέμμα να περιπλανηθεί στο μεγάλο πάρκο που ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το Μουσείο Εβραϊκού Ολοκαυτώματος, σε ένα open air σκηνικό όπου το "Iberico" παίζει πλέον… άλλη μπάλα.

Iberico

Tip: Την κρεατοφαγική απόλαυση απογειώνει μια βόλτα από την κάβα, όπου ο έμπειρος σομελιέ μας ξεναγεί στη μεγάλη και συνεχώς εμπλουτιζόμενη συλλογή από ετικέτες του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, για να επιλέξουμε το ιδανικό κρασί.

Νικ. Μάντζαρου 18 & Κώττα Ρούλια, 2310532800, Facebook, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα