
Χριστουγεννιάτικο μενού 85 ευρώ το άτομο
Σούπα βελουτέ ψητής κίτρινης κολοκύθας με πούδρα από προσούτο Ευρυτανίας και κολοκυθόσπορο
Tear Δάκρυ του Πεύκου, Κεχρής, Ασύρτικο Λευκό
Πράσινη σαλάτα με αποξηραμένα σύκα Ευβοίας, φρέσκο ρόδι, παλαιωμένη γραβιέρα Κρήτης και dressing από πετιμέζι ελληνικού αμπελώνα
Σκλάβα, Ζαχαριάς, Λευκό Πελοπόννησος
Λαχανοντολμάδες με γαρίδα Αμβρακικού και bisque
Οδίτης, Στροφιλιά, Αγιωργίτικο, Ροζέ, Νεμέα
Κρασάτα μάγουλα από ελληνικό βουβαλίσιο κρέας με Νεμέα Grand Reserve Αγιωργίτικο και βελούδινο πουρέ
Θέμα, Παυλίδης, Αγιωργίτικο & Syrah, Ερυθρό, Δράμα
Παραδοσιακές δίπλες με καρύδι, μέλι Ελάτης και σοκολάτα γάλακτος
Γλυκό Cocktail με Μαστίχα
-----
Πρωτοχρονιάτικο μενού 95 ευρώ το άτομο
Παραδοσιακή πηχτή με σύγκλινο Μάνης και λαχανικά
Chimera, Ασύρτικο & Chardonnay & Αθήρι & Μαλαγουζιά, Λευκό Αφρώδες, Ρόδος
Πράσινη σαλάτα με καραμελωμένο μήλο, φουντούκια, φρέσκο ρόδι, κουκουνάρι και dressing από μέλι Ελάτης
Cuvee Monsignori, Αργυρός, Ασύρτικο, Λευκό Σαντορίνη
Φιλέτο φρέσκου ελληνικού τόνου παναρισμένο με μαυροκούκι και άγρια χόρτα σωτέ
Κτήμα Χατζημιχάλη, Λημνιό & Schioppettino , Ερυθρό, Αταλάντη
Φιλέτο ελληνικού μαύρου χοίρου en croute άι ψητές γλυκοπατάτες
Νεμέα Grand Reserve, Σεμέλη, Αγιωργίτικο, Ερυθρό, Νεμέα
Σοκολατένια βασιλοπιτάκια με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα
Γλυκό cocktail με Metaxa