
μενού για παραμονή Χριστουγέννων κ Ανήμερα
35€ το άτομο
(επιλογή κατ' άτομο ένα ορεκτικό ,κυρίως πιάτο και γλυκό)
Ορεκτικά
Καροτόσουπα βελουτέ
(με πορτοκάλι & τζίντζερ)
Κολοκυθόσουπα βελουτέ
(με καστανα & μπέικον)
Μαρούλι ρόκα
(με ντοματίνια και παρμεζάνα)
Πολίτικη με ρόδι
(λάχανο λευκό και κόκκινο με σέλινο, σκόρδο και ξύδι)
Τριλογία
(μελιτζανοσαλάτα,Πατζαροσαλάτα,τυροκαφτερή)
Λαχανοντολμάδες
(με μοσχαρίσιο κυμά και αυγολέμονο)
Κιμαδόπιτα
(με φύλλο σφολιάτα)
Πρασσόπιτα
(με φύλλο σφολιάτα)
Τζιγεροσαρμάς
(ψιλοκομμένη αρνίσια συκωταριά με ρύζι και μυρωδικά τυλιγμένησε μπόλια
με κρούστα γιαουρτιού, στο φούρνο)
Φρυγαδέλι
(συκώτι μοσχαρίσιο σε μπόλια μαριναρισμένο σε σκόρδο κ μπαχαρικά)
(επιλογή κατ' άτομο ένα ορεκτικό ,κυρίως πιάτο και γλυκό)
Ποικιλία τυριών
Κυρίως πιάτα
Χοιρινό φρικασέ
(με πράσσο και αυγολέμονο)
Γαλοπούλα
(γεμιστή με κυμά κάστανα και σταφίδες)
Χοιρινό με δαμάσκηνα
(ρολό γεμιστό με πράσσο και σέλινο,σερβίρεται με πουρέ πατάτας)
Μοσχάρι σιδηρόδρομος
(μοσχαρίσια στηθοπλευρά στη λαδόκολλα με πατάτες τηγανητές)
Κριθαρότο
(με γαρίδες ,ψιλοκομμένα λαχανικά και μαραθόριζα)
Χουνκιάρ μπεγιεντί
(αρνί κοκκινιστό με κομματάκια γραβιέρα και καπνιστό πουρέ μελιτζάνας)
Γλυκά
Πανακότα
(με σπιτικό σιρόπι πορτοκάλι)
Μπακλαβάς
(σερβίρεται με παγωτό βανίλια)
Φρούτο στο φούρνο
(κυδώνι ερβίρονται με μους για γιαουρτιού)