"Tiki Bar Athens"

Στους τροπικούς της Ακρόπολης

Tiki bar

Στον 16ο χρόνο της λειτουργίας του, πια, το εξωτικό μπαρ στη σκιά της Ακρόπολης είναι ένα από εκείνα τα μέρη που όχι μόνο έφεραν αλλά και καθιέρωσαν το κάτι διαφορετικό στο χάρτη της αθηναϊκής μπαρογραφίας, προσθέτοντας τροπικά vibes και χαλαρή ατμόσφαιρα σε μία από τις πιο ξεχωριστές γειτονιές της πόλης. Όπως μαρτυρά και το όνομά του, εδώ ακολουθείται πιστά η πολυνησιακή κουλτούρα των κοκτέιλ, με έναν τρόπο εξωτικό και νόστιμο, σε ένα χώρο που η διακόσμηση (με λεοπάρ καθίσματα, ψάθινα φωτιστικά, cult εξώφυλλα δίσκων, φυτά κ.ά.), αλλά και τα feelgood vibes σού φτιάχνουν πολύ εύκολα τη διάθεση.

Tiki bar

Πίσω από την μπάρα, οι Γιάννης Πέτρος Πετρής και Βασίλης Ρούσσος έχουν φροντίσει στο απόλυτο για ένα από τα πιο δυνατά στοιχεία του "Tiki", που δεν είναι άλλο από τα κορυφαίου επιπέδου κοκτέιλ: Από τα Aperitiki (aperitivi με τροπικά twists) και τα κλασικά ποτά της tiki κουλτούρας μέχρι τις πιο ιδιαίτερες και εμπνευσμένες προτάσεις των "εξωτικών" ελιξιρίων, ο καθένας βρίσκει κάτι που όχι μόνο του ταιριάζει αλλά προκαλεί και ενθουσιασμό.

Στα της κουζίνας, το δίπολο burgers-tacos εξακολουθεί να παίζει δυνατά, ενώ πλέον καθημερινά υπάρχει και brunch, με highlight τις καλοφτιαγμένες αλμυρές βάφλες. Τέλος, μία Κυριακή κάθε μήνα, οι Jitterbugs και οι Highrollers φροντίζουν για ένα από τα πιο γκρουβάτα lives στην Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες

Tiki Bar Αthens

Φαλήρου 15, Κουκάκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα