"Master Meat", Αθήνα

Ο νέος μάστερ του κρέατος στο κέντρο της Κηφισιάς

Master Meat afieroma

Μια νέα άφιξη ήρθε να ταράξει τα κρεατοφαγικά νερά της Κηφισιάς, σ’ έναν ανακαινισμένο, μοντέρνο χώρο με γήινες επιρροές και στοιχεία από φυσικό ξύλο, που έχει όλα τα εχέγγυα για να γίνει κρεατολαγνικό στέκι. Highlight η αυλή με την ανοιγόμενη οροφή, ό,τι πρέπει για τις βραδιές με φεγγάρι. Αυτή η σύγχρονη souvlakeria δεν περιορίζεται μόνο στα κρεατοφαγικά φαβορί, ήτοι στο εθνικό μας street food (το οποίο στο "Master Meat" φτιάχνεται και με 
τορτίγια) και στα καλοψημένα κρεατικά, αλλά ποντάρει και στα λαχταριστά ορεκτικά, όπως το μπουρέκι με φέτα, μέλι και σουσάμι ή το ψητό ταλαγάνι με μαρμελάδα ντομάτα και σαλάτες, όπως η μιξ λαχανικών με μανούρι σχάρας, ξηρούς καρπούς, κρουτόν χαρουπιού και δροσιά από βινεγκρέτ πορτοκαλιού. Στο "Master Meat" βρίσκουν την… υγειά τους και οι vegan με τυλιχτά που χρίζουν πρωταγωνιστές το χαλούμι, το φαλάφελ ή τους ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης. 

Tip: Κρεατοφαγική πρόταση αιχμής αποτελεί το καλαμάκι προβατίνα που κάθε κρεατοφάγος που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να δοκιμάσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του.

Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα