Follow us

Το Athens Coffee Festival 2021 φέρνει αέρα ανανέωσης στην Τεχνόπολη

Επαγγελματίες της καφεστίασης, home baristas, κορυφαίες προμηθευτικές και παραγωγικές εταιρείες καφέ περνούν τις πύλες του Athens Coffee Festival.

Το Athens Coffee Festival 2021 φέρνει αέρα ανανέωσης στην Τεχνόπολη

Το 5ο Athens Coffee Festival, αγαπημένο φεστιβάλ για τους λάτρεις του καφέ επανέρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων από τις 25 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2021 με στόχο να θέσει τις βάσεις για την νέα εποχή του κλάδου της καφεστίασης και να συμβάλει στην εξέλιξη της κουλτούρας του καφέ στη χώρα μας.

Μεγάλες προμηθευτικές και παραγωγικές εταιρείες καφέ, εταιρείες εξοπλισμού, προμηθευτές ροφημάτων (καφέ, τσάι, energy drinks κλπ), εξειδικευμένα e-shops κ.α., όλα τα διεθνούς φήμης brands, αλλά και ελληνικές εταιρείες θα βρίσκονται στο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στους εξωτερικούς χώρους της Τεχνόπολης. Συγκεκριμένα, με κύριο γνώμονα την ασφάλεια τόσο των επισκεπτών, όσο και των εκθετών και του προσωπικού η διοργανώτρια εταιρεία FORUM ΑΕ, αποφάσισε τα περίπτερα των εκθετών να βρίσκονται αποκλειστικά και µόνο στους υπαίθριους χώρους, έτσι ώστε εκθέτες και επισκέπτες να µην συνωστίζονται σε κλειστούς χώρους.

Η είσοδος για τους καταναλωτές προϋποθέτει την έκδοση ατομικού εισιτηρίου με ημερήσια διάρκεια, ενώ η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του site, καθώς και στα εκδοτήρια που θα λειτουργούν στη -μοναδική- είσοδο του φεστιβάλ, απέναντι από τον σταθμό του μετρό Κεραμεικός.

Το Athens Coffee Festival διοργανώνεται με την στήριξη και την αιγίδα του SCA Greece, ο οποίος θα πραγματοποιήσει και το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Roasting κατά την διάρκεια του φεστιβάλ.

Athens Coffee Festival | Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, 10π.μ. – 9μ.μ. και Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 12μ.μ. – 9μ.μ.. | Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ