Follow us

umami σε σωληνάριο

Τηλεοπτική περσόνα, επιτυχημένη διά­δοχος των οικογενειακών εστιατορίων­ «Santini» στο Λονδίνο, όπου σύχναζε­ ο Φρανκ Σινάτρα, κι εσχάτως umami expert.

umami σε σωληνάριο

Ναι, η Ιταλίδα Laura Santtini ­έφτιαξε με την εταιρεία της Easy Tasty Magic την κρέμα σε σωληνάριο Taste No 5 Umami Paste, με πορτσίνι, παρμεζάνα, ντομάτες, αντζούγιες, μαύρες ­ελιές και βαλσάμικο (όλα με πολύ umami μέσα τους), η οποία πουλάει σαν τρελή στα πολυκαταστήματα της αγγλι­κής πρωτεύουσας. Η ίδια, μάλιστα, υποστηρίζει ότι πρόκειται για «βόμβα» γεύσης και μερικές σταγόνες κάνουν μια μακαρονάδα με ­ψιλοκομμένη ντομάτα, ρόκα, βασιλικό και ξύσμα λεμονιού πραγματικά delicious... Όσο για το τελευταίο επίτευγμά της, η μαγειρική ­βίβλος «Easy Tasty Italian (Quadrille Publishing)» κατέκτησε και την Αμερική. Και εις ανώτερα! (www.laurasanttini.com). Δ.Α.

Επίσης...

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

Περισσότερα από

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;