Υλικά
1 συσκευασία ζύμη κουρούΥλικά
800 γρ. ανάμικτα φρούτα του δάσους (όχι μύρτιλα -bluberries)
400 γρ. καστανή ζάχαρη
250 γρ. μαρκαρπόνε ή τυρί κρέμα
200 γρ. άχνη ζάχαρη
1 σφηνάκι ρούμι ή μπράντι
Εκτέλεση
Αν η ζύμη είναι κατεψυγμένη την αφήνουμε να ξεπαγώσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Χτυπάμε καλά το μασκαρπόνε ή το τυρί κρέμα με την άχνη ζάχαρη, τη βανιλίνη και το ρούμι ή το μπράντι.
Το αφήνουμε το ψυγείο.
Βράζουμε τα φρούτα του δάσους με τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν μαρμελάδα.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς.
Στρώνουμε τη ζύμη σε ταρτούλες, τρυπάμε την επιφάνεια με το πιρούνι πολλές φορές, ντύνουμε το εσωτερικό με λαδόκολλα και γεμίζουμε με όσπρια ή τους ειδικούς βόλους.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 160οC για 10 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν οι άκρες.
Ξεφουρνίζουμε, τις αδειάζουμε από τα όσπρια ή τους ειδικούς βόλους και αφαιρούμε τη λαδόκολλα.
Τις γεμίζουμε με μαρμελάδα, ισιώνουμε την επιφάνεια, στολίζουμε με μια γερή κουταλιά από την κρέμα του τυριού και στολίζουμε με λίγη μαρμελάδα ακόμα. A.T.