Follow us

Οι γλυκιές δημιουργίες του Sweet Spot για το Πάσχα…

To γνωστό για τα γλυκά κομψοτεχνήματα από εκλεκτά υλικά Sweet Spot του Ν. Ψυχικού, εντυπωσιάζει γι’ άλλη μια φορά με ξεχωριστές πασχαλινές προτάσεις…

Οι γλυκιές δημιουργίες του Sweet Spot για το Πάσχα…

Από τα πρώτα εργαστήρια εξειδικευμένα στη ζαχαρόπαστα και τα εντυπωσιακά γλυκίσματα-γλυπτά, το Sweet Spot της Μαρίας Βιδάλη είναι γνωστό για την ποιότητα και την πρωτοτυπία των γλυκών του.

Στο θέμα «πασχαλινό αβγό», η φετινή γκάμα για μικρούς αλλά και μεγάλους είναι καλόγουστη και πρωτότυπη. Από το φίνο «φλαμίνγκο» και τον επετειακό «τσολιά» μέχρι την πανέμορφη «κουκουβάγια» και τον ανοιξιάτικο «μονόκερο», όλα τα αβγά είναι μια έκπληξη.

Οι γλυκιές δημιουργίες του Sweet Spot για το Πάσχα…

Αυτό που μας άρεσε πολύ και θα ενθουσιάσει τα πιτσιρίκια είναι το DIY cookie kit: ένα «βαλιτσάκι» που περιέχει 9 μπισκότα βουτύρου καλυμμένα με λευκή ζαχαρόπαστα, που τα μικρά θα ζωγραφίσουν όπως θέλουν με τα βρώσιμα χρώματα, τα πινέλα και τις οδηγίες που τα συνοδεύουν!

Πιο ολοκληρωμένο δώρο τα πολύ προσεγμένα έτοιμα καλάθια σε πολλές εκδοχές, με ποικιλία σε σοκολατένια αβγά ή κοτούλες, μπισκότα διακοσμημένα, πραλινάκια, lollipops σοκολάτας, πασχαλινά κουλουράκια και άλλα καλούδια, που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά. Αλλά και για τα «μεγάλα παιδιά», υπάρχουν ιδέες όπως το αβγό Pollock στον όμορφο ψάθινο δίσκο που κρεμιέται, συνδυασμοί με επώνυμα κρασιά, τσουρέκια, bitter αβγά, κουλουράκια κλπ, σε πολύ όμορφες και χρήσιμες συσκευασίες, όπως το καλαθάκι πικ νικ, το συρμάτινο καλάθι, η μεταλλική «ζαρντινιέρα», σε τιμές που ποικίλουν από 15€ έως… 160€.

Μιλώντας για γλυκίσματα που θα ομορφύνουν το πασχαλινό ή το πρωτομαγιάτικο τραπέζι, οι ιδέες είναι πολλές. Τούρτες με όμορφη πασχαλιάτικη ή ανοιξιάτικη διακόσμηση ζαχαρόπαστας, εντυπωσιακά cheesecakes με φρούτα του δάσους, pavlova με φρούτα, chocolate drip cake με αβγουλάκια, cupcakes και πολλά-πολλά ακόμα.

Μπορείτε να συνδυάσετε το δώρο σας με μια λαμπάδα από την όμορφη συλλογή τους.

Το Sweet Spot αναλαμβάνει catering για κάθε εκδήλωση.

Αδριανείου 46, Ν. Ψυχικό, 210 6990590 & 210 6715929

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.