Mi-cuit au chocolat
Υλικά
7 αβγά
160 γρ. ζάχαρη
200 γρ. βούτυρο φρέσκο
220 γρ. σοκολάτα bitter
100 γρ. αλεύρι
πυρίμαχα μπολάκια
Παρασκευή
Ανάβουμε το φούρνο στους 190ο. Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα σε χαμηλή ταχύτητα τα αβγά με τη ζάχαρη. Εν τω μεταξύ, βάζουμε το βούτυρο σ' ένα κατσαρολάκι και μόλις λιώσει ρίχνουμε μέσα τη σοκολάτα τεμαχισμένη και ανακατεύουμε να λιώσει.
Σταματάμε το μίξερ, ρίχνουμε στο μπόλ το μείγμα της σοκολάτας, ανακατεύοντας με σύρμα και στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι. Ανακατεύουμε μέχρι την ομογενοποίηση .
Μοιράζουμε στα πυρίμαχα μπολάκια και ψήνουμε στους 190oC για 8'. Σερβίρουμε κατά προτίμηση χλιαρό.