Follow us

Κάθετη γευσιγνωσία για τους αμπελώνες Vassaltis

Κάθετη γευσιγνωσία για τους αμπελώνες Vassaltis

Η πρώτη κάθετη γευσιγνωσιά για τους Αμπελώνες Vassaltis από το 2014 έως το 2017 έρχεται στο Oinoscent αυτή τη Δευτέρα 7 Μαϊου στις 18:00.

Παρόντες στην εκδήλωση οι οινολόγοι του κτήματος Ηλίας Ρουσσάκης και Γιάννης Παπαοικονόμου για να μας ταξιδέψουν στο ηφαιστειογενές νησί της Σαντορίνης μέσα από τα κρασιά τους.

Τα κρασιά που θα δοκιμαστούν θα είναι:

Σαντορίνη Vassaltis
Σοδειές 2017, 2016, 2015, 2014

Σαντορίνη Βαρέλι, Vassaltis
Σοδειές 2017 (από δεξαμενή), 2016, 2015

Το κόστος της παρουσίασης θα είναι 10 ευρώ.
Η καταβολή του εισιτηρίου για τη γευστική δοκιμή μπορεί να γίνει με πληρωμή στην έδρα του Oinoscent ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Πληροφορίες:
Oinoscent, Βουλής 45 – 47, Σύνταγμα / Πλάκα
Τ: 210 3229374, e-mail:
info@oinoscent.com, www.oinoscent.com

Επίσης...

Κρασί και BBQ: συνδυασμός φωτιά

Όταν σκεφτόμαστε barbeque, το μυαλό μπορεί αυτομάτως να ταιριάζει τα ζουμερά κρεατικά με την εικόνα μιας παγωμένης μπύρας να ιδρώνει πλάι τους. Στην πραγματικότητα, όμως, το βουτυράτο καραμέλωμα με το οποίο προικίζεται το κρέας απ’ το λίπος του κι η μυρωδάτη κάπνα που παίρνει μαζί του απ’ τα κάρβουνα, στήνουν ιδανικό καμβά για πεντανόστιμα οινικά παντρέματα, που μπορούν να ξεκλειδώσουν νέους γευστικούς ορίζοντες. Αρκεί να βρούμε τα σωστά κλειδιά!

Περισσότερα από

Κρασί

Τα οινικά αστέρια των Χρυσών Σκούφων 2022

Tο Κτήμα Γεροβασιλείου έφερε αρωματική και γευστική φινέτσα στο dinner de gala, με τις πιο εκλεκτές ετικέτες του να συμπληρώνουν τις σπουδαίες γεύσεις της μοναδικής βραδιάς.

Πάστα και κρασί: μια σχέση αγάπης

Από τη μακαρονάδα «της στιγμής» στο σπίτι, ως τις «γευστικές-creatίοns» των καλών ιταλικών εστιατορίων, η καρδιά και ο ουρανίσκος των Ελλήνων συγκινείται πάντοτε στη θέα, την οσμή, την ιδέα της πάστα. Και τι καλύτερο, τι πιο γαργαλιστικό για να την συνοδεύσει, από ένα καλό μπουκάλι κρασί; Ιδίως αν είναι, βέβαια, το σωστό μπουκάλι κρασί.

Κέικ Κρασιού

Πώς θα φτιάξεις κέικ κρασιού.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Το Peloponnese Wine Festival δηλώνει παρουσία στις 21/2

Το οινικό event, που συγκεντρώνει εκατοντάδες οινόφιλους, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Royal Olympic της Αθήνας, τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου…

Η οινική εκπαίδευση συναντά τη φιλοξενία

Τα κορυφαία προγράμματα σπουδών του «Le Monde» εμπλουτίζονται εγκαινιάζοντας τη νέα συνεργασία του κορυφαίου εκπαιδευτικού ομίλου με τον παγκόσμιο πρωτοπόρο της εκπαίδευσης οίνων και αποσταγμάτων WSET.

My Xmas Pairings: Tα αγαπημένα μας κρασιά συμπληρώνουν τις γεύσεις των γιορτινών μας πιάτων

Μαζί με τα My market, σας βοηθάμε με την οργάνωσή του, ετοιμάζοντας ένα πλήρες μενού για το εορταστικό τραπέζι.