Αυτή την Τετάρτη 25 Απριλίου η Ντίνα Νικολάου μας περιμένει στα cooking classes της στο Yoleni's (Σόλωνος 9) με μεσογειακά πιάτα που θα συνοδεύσουν τα κρασιά της Οινοποιίας Παρπαρούση.
H Oινοποιία Παρπαρούση ιδρύθηκε το 1974 από τον οινολόγο Θανάση Παρπαρούση και τη σύζυγο του Βάσω, με στόχο την παραγωγή εμφιαλωμένων ποιοτικών κρασιών. Η δεύτερη γενιά συμμετέχει ενεργά, με την Εριφύλη και τη Δήμητρα στην αμπελουργία, οινοποίηση και παραγωγή. Τρεις λοιπόν, οι «Κυρίες του Κρασιού» στο οινοποιείο που βρίσκεται στα Μποζαίτικα της Πάτρας και που οι πλειοψηφία των κρασιών παράγονται στους ιδιόκτητους αμπελώνες στη Μόβρη Αχαΐας και στα Μποζαΐτικα.
Γι’ αυτό η γνωστή σεφ αποφάσισε να τους δώσει την ευκαιρία να παντρέψουν τα μοναδικά κρασιά τους με διάσημες μεσογειακές συνταγές. Μια ιταλική pantzanella, ένα αρωματικό, μαροκινό τ0αζίν κοτόπουλο με κουσκούς, αλλά και ένα κιουνεφέ από την Τουρκία θα είναι μαγειρέματα που θα μας ταξιδέψουν.
Ώρα: 7-9μ.μ., κόστος συμμετοχής: 28 ευρώ/άτομο
Κρατήσεις: 212 2223622, 80011121314