Την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 το Monk wine bar -restaurant (Καρόρη 4, Αθήνα) μας προσκαλεί σε ένα γευσιγνωστικό δείπνο με τους υψηλής ποιότητας οίνους του Κτήματος Θεόπετρα (Μετέωρα).
Την επιμέλεια έχει ο sommelier Βασίλης Παπαδόπουλος, ενώ παρόντες θα είναι και οι άνθρωποι του κτήματος.
Θα δοκιμαστούν τα εξής:
1ο “Edenia” λευκό αφρώδες • Ποικιλιακή Σύνθεση: Μαλαγουζιά
Συνοδευτικό Πιάτο: SALMON MILFEUILLE Μιλφέιγ καπνιστού σολομού με baby πατάτα, γιαουρτι, λάιμ, άνιθο, φρέσκο κρεμμυδάκι και μιξ φύλλων (ρόκα-σπανάκι-λόλα)
2ο “Vermentino” λευκό • Ποικιλιακή Σύνθεση: Vermentino
Συνοδευτικό Πιάτο: PORK BAO BUNS Tαϊλανδέζικα ψωμάκια στον ατμό με χοιρινό κρέας, λάχανο, καρότο και σως μουστάρδα-μέλι
3ο “Κτήμα Θεόπετρα” ροζέ • Ποικιλιακή Σύνθεση: Λημνιώνα & Syrah
Συνοδευτικό Πιάτο: SWEET CHILI SHRIMPS Γαρίδες τυλιγμένες με κανταΐφι και γλυκόξινη σως
4ο “Λημνιώνα” ερυθρό • Ποικιλιακή Σύνθεση: Λημνιώνα
Συνοδευτικό Πιάτο: BON FILLET Μπον φιλέ με σάλτσα κόκκινου κρασιού και ψητά λαχανικά
5ο “Dark Cave” • Παλαιωμένο Τσίπουρο 5 ετών
Συνοδευτικό Πιάτο: Brownies bitter σοκολάτας και ξηρούς καρπούς
Tο κόστος είναι στην ειδική για την εκδήλωση τιμή των 38,00€ ανά άτομο.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα 2103211117 & 6977418277