Το Σάββατο 17 Μαρτίου στον "Οίνο τον Αγαπητό" έχουν ένα ακόμη σεμινάριο για το κρασί. Από τις 12:30 ως τις 15:50 έχουν δημιουργήσει ένα σεμινάριο που απευθύνεται σε κάθε ερασιτέχνη οινοποιό, που θέλει να φτιάξει το κρασί του σαν επαγγελματίας, σε ενδιαφερόμενους καταναλωτές, σε φοιτητές και απόφοιτους οινολογικών τμημάτων προσφέροντας ένα απαραίτητο εφόδιο γνώσης, που αφορά τη δημιουργία κάθε είδους κρασιού που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά.
Εξηγούνται όλες οι οινολογικές έννοιες με σκοπό ο κάθε συμμετέχων ανεξαρτήτων αρχικών γνώσεων να κατανοήσει σε βάθος την παραγωγική διαδικασία, αλλά και να ενημερωθεί για τις σύγχρονες τεχνολογικές οινολογικές και μικροβιολογικές εξελίξεις. Η ενότητα περιλαμβάνει 3ωρη θεωρητική εκπαίδευση πάνω στην λευκή οινοποίηση, την ερυθρά, τη ροζέ, τους αφρώδεις οίνους και τη σαμπάνια, τα nouveaux και τα γλυκά σε όλο τον κόσμο, καθώς και ταυτόχρονη δοκιμή αντιπροσωπευτικών κρασιών (συμπεριλαμβάνεται διάλειμμα με ελαφρύ σνακ).
Τιμή συμμετοχής: 50 ευρώ
Για δηλώσεις συμμετοχής:
"Οίνος ο Αγαπητός": Λ. Πηγής 15 Μελίσσια, Τ. 210 6142200
Για περισσότερες πληροφορίες:
info@oinosoagapitos.gr, www.oinosoagapitos.gr