Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στο οινοποιείο - αμπελώνα Πύργο Πετρέζα στα Σπάτα υποδέχονται τον Στέλιο Μπουτάρη, έναν οινοπoιό γεννημένο και μεγαλωμένο μέσα στα αμπέλια και στα αρώματα, που χαρίζουν τα δρύινα βαρέλια παλαίωσης του κρασιού, με σπουδές πάνω στο κρασί και μια βαριά «κληρονομιά» από ένα όνομα ταυτισμένο διαχρονικά με το εκλεκτό ελληνικό κρασί.
Ο Stellios Boutaris θα μοιραστεί τα αγαπημένα του κρασιά από το Αμύνταιο & την Φλώρινα από το κτήμα Kir-Yianni, που δημιούργησε ο πατέρας του Γιάννης Μπουτάρης το 1997.
Ο Chef του Πύργου Πετρέζα, Μιλτιάδης Κιούκας & η ομάδα του, θα δημιουργήσουν μοναδικά πιάτα, εμπναιόμενοι από τα υλικά της εποχής & τα υπέροχα κρασιά του Kir-Yianni.
Κόστος συμμετοχής: 60 ευρώ / άτομο
Δηλώσεις συμμετοχής έως 22 Ιανουαρίου μέσω email στο info@pyrgospetreza.gr.
Κράτηση με καταβολή του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό.