Μια προσφορά για τους φίλους του κρασιού κι όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα γι' αυτό είναι η «Εγκυκλοπαίδεια του κρασιού», με τη σφραγίδα της Larousse, που θα διατεθεί σε τρεις τόμους με το «Έθνος της Κυριακής». Ο πρώτος τόμος και η θήκη για ολόκληρη τη συλλογή θα βρίσκεται στην έκδοση που θα κυκλοφορήσει εκτάκτως αυτό το Σάββατο 6 Ιανουαρίου.
Στις σελίδες του πρώτου τόμου μπορεί κανείς να μάθει για την καλή επιλογή κρασιού, πού και πώς να αγοράσει κρασί, για τη γευστική δοκιμή και εκτίμησή του, για τη σύνθεση και διαχείριση της κάβας, το κρασί στο τραπέζι, τον αμπελώνα και τι γίνεται από πιεστήριο ως το κελάρι.
Ακόμη, υπάρχουν πληροφορίες για τους αμπελώνες των χωρών της Μεσογείου, της Γερμανίας, της βορειοδυτικής Ευρώπης, της Ελβετίας, της Αυστρίας και του Δούναβη.