To Zampanó μας προσκαλεί την Πέμπτη 21/12 στις 9μ.μ. σε μια οίνο-γαστρονομική βραδιά με μενού τεσσάρων πιάτων, που επιμελείται ο σεφ Noel Roche (From Field To Fork and Beyond), τα οποία θα συνοδεύονται από τέσσερα εξαιρετικά κρασιά του παραγωγού Βασίλη Χατζηγεωργίου.
Τα πιάτα έχουν επιλεγεί ειδικά από τον σεφ Noel Roche για τη βραδιά, προκειμένου να αναδείξουν τα αρώματα και τις ιδιαίτερες γεύσεις των οίνων της βραδιάς.
Τα κρασιά
- Sauvignion blanc 2016
- Merlot 2015
- Merlot 2007
- Cabernet 2015
Το μενού
- Σολωμός μαριναρισμένος σε πορτοκάλι και παντζάρι, αγγουράκι τουρσί, κουρκουμά, ψημένο σουσάμι και μάραθο.
- Σαλάτα λάχανο με μαύρα μούρα, μήλα, αμύγδαλα σε dressing μηλόξιδου.
- Χοιρινό confit με πουρέ και σως από merlot.
- Πιπεράτο μοσχαρίσιο short rib με κολοκύθα, γλυκάνισο και καρότο.
Η παρουσίαση των κρασιών θα γίνει από τον οινοχόο Στέργιο Τεκερίδη.
Τιμή σετ μενού: 32€ / άτομο.
Κάντε έγκαιρα την κράτησή σας με e-mail zampano.athens@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 2130233244
Zampano, Σαρρή 18, Ψυρρή, www.zampano.gr