H Genius in Gastronomy μας καλεί σε ένα event όπου θα παρουσιαστούν Cult οινοποιεία, μικροί παραγωγοί, μικροί αμπελουργοί, μικρά σπίτια, διαφορετικές τεχνικές οινοποίησης, αλλά μεγάλες champagnes.
Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 θα δοκιμαστούν σε δύο διαφορετικά τμήματα γευσιγνωσίας τα εξής:
ROSÉ
DEUTZ ROSÉ MILLESIME 2010
EGLY- OURIET BRUT ROSÉ GRND CRU
BLANC DE NOIRS
ULYSSE COLLIN “LES MAILLONS”
FRÉDÉRIC SAVART «L’OUVERTURE» PREMIER CRU
BLANC DE BLANCS
DEUTZ BLANC DE BLANCS 2010
GH. MUMM BLANC DE BLANCS
ULYSSE COLLIN «LES PIERRIERES»
LOUIS ROEDERER BRUT NATURE 2009
LANSON BLACK LABEL MAGNUM
EGLY -OURIET BRUT TRADITION GRAND CRU
BÉRÊCHE & FILS BRUT RÉSERVE
ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018
ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ:
1ο ΤΜΗΜΑ: 13.00
2ο ΤΜΗΜΑ: 20.00
Κόστος συμμετοχής: 70 ευρώ.
Genius in Gastronomy, Καστελλίου 17 Γαλάτσι, τηλ. 212 1006520.