Μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών άρχισαν και οι προετοιμασίες του Οίνου του Αγαπητού για τους γλυκύτερους γάμους της χρονιάς. Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 9μ.μ. ο βιρτουόζος σοκολατοποιός του Πειραιά Στέφανος Διαμαντόπουλος ανέλαβε και φέτος να «ντύσει» τις επτά διαφορετικές γεύσεις σοκολάτας, για να βρουν τον κατάλληλο γαμπρό και να τον πιούν στο ποτήρι. Οι τυχεροί υποψήφιοι θα εμφανιστούν από τις πλαγιές των Γερανείων, καθότι είναι επιλογές του αγαπητού μας οινοποιού Χάρη Αντωνίου.
Θα παρελάσουν κλασικά, αλλά και εναλλακτικά σοκολατάκια με γεύση: μέλι Σκύρου και καστανή ζάχαρη - καπνιστό τυρί - φρούτα και πιπέρι Tubebe – μπύρα - ελαιόλαδο- syrah – 5 πιπερια - που θα προκαλέσουν τις αισθήσεις μας!
Από την οινική ομάδα των κρασιών του «Εύχαρις» η ροζέ και αφρώδης Εύα θα καλωσορίσει τους καλεσμένους, την υποδοχή θα εξασφαλίσουν η Μαλαγουζιά με το Ασύρτικο, ενώ οι ερυθρές ταξιαρχίες του κτήματος, το Merlot και 2 χρονιές Syrah «Ευχαρις», θα αναλάβουν να γοητεύσουν τα επίμαχα σοκολατάκια.
Όσο για την τελευταία σοκολατένια όπως πάντα έκπληξη του Στέφανου, καλέσαμε τον γλυκό «Επίλογο» να κλείσει μεθυστικά την φετινή βραδιά της μαύρης Θεάς στα Μελίσσια.
Τιμή συμμετοχής 30 ευρώ
Για δηλώσεις συμμετοχής: "Οίνος ο Αγαπητός": Λ. Πηγής 15 Μελίσσια, Τ. 210 6142200
Για περισσότερες πληροφορίες: info@oinosoagapitos.gr, www.oinosoagapitos.gr