Follow us

Christmas WineFest by botilia.gr

Christmas WineFest by botilia.gr

Το botilia.gr γίνεται 5 χρονών και το γιορτάζει με το μεγαλύτερο Christmas Winefest μέχρι σήμερα.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, μας περιμένει στον πρότυπο χώρο του botilia.gr για ένα μεγάλο οινικό πάρτυ, γεμάτο εκπληκτικά κρασιά νέων και παλιών οινοποιείων, γευστικές δοκιμές, masterclasses και dj sets.

Από τις 13:00 έως τις 22:00 θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε κάποια από τα καλύτερα ελληνικά κρασιά, περισσότερων από 30 οινοποιείων, τα καλύτερα αφρώδη κρασιά για τα λαμπερά βράδια σας στο ειδικά διαμορφωμένο Sparkling Bar,ενώ, οι sommeliers του botilia.gr θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να αγοράσετε τα ιδανικά κρασιά για το γιορτινό τραπέζι και τα δώρα σας!

Μόνο για το Christmas WineFest του botilia.gr, όλα τα κρασιά θα είναι διαθέσιμα σε μοναδικές προσφορές, ενώ οι γνωστές πια επικές ευκαιρίες θα σας αναγκάσουν να έρθετε με αυτοκίνητο!

Πρόγραμμα Master Classes στο Christmas Winefest!
Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στα Master Classes για να εμπλουτίσετε τις οινικές γνώσεις σας:
15:00 – 16:00 Ο Αλέξανδρος Τριανταφύλλου παρουσιάζει τα κρασιά βαθιάς παλαίωσης
16:00 – 17:00 Η Εύα Μαρκάκη (food pairing expert) παρουσιάζει τους τέλειους γευστικούς συνδυασμούς για το Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι!
17:00 – 19:00 Ο Χρήστος Αϊβαλής λέει την ιστορία του και παρουσιάζει τα «καμάρια» του.
Για τη συμμετοχή σας καλέστε στο 211 8508688.

Διαγωνισμός!
Πάρτε μέρος στον Διαγωνισμό «Πόσο Sommelier είσαι;» και μπείτε στην κλήρωση για μοναδικά δώρα.

Η είσοδος είναι δωρεάν!

Πληροφορίες:
Σάββατο 16 Δεκεμβρίου
Ώρα 13.00 – 22.00
Διεύθυνση: Λυκούργου 235 Γ2, Καλλιθέα
Τηλέφωνο: 211 8508688

Επίσης...

Κρασί και BBQ: συνδυασμός φωτιά

Όταν σκεφτόμαστε barbeque, το μυαλό μπορεί αυτομάτως να ταιριάζει τα ζουμερά κρεατικά με την εικόνα μιας παγωμένης μπύρας να ιδρώνει πλάι τους. Στην πραγματικότητα, όμως, το βουτυράτο καραμέλωμα με το οποίο προικίζεται το κρέας απ’ το λίπος του κι η μυρωδάτη κάπνα που παίρνει μαζί του απ’ τα κάρβουνα, στήνουν ιδανικό καμβά για πεντανόστιμα οινικά παντρέματα, που μπορούν να ξεκλειδώσουν νέους γευστικούς ορίζοντες. Αρκεί να βρούμε τα σωστά κλειδιά!

Περισσότερα από

Κρασί

Τα οινικά αστέρια των Χρυσών Σκούφων 2022

Tο Κτήμα Γεροβασιλείου έφερε αρωματική και γευστική φινέτσα στο dinner de gala, με τις πιο εκλεκτές ετικέτες του να συμπληρώνουν τις σπουδαίες γεύσεις της μοναδικής βραδιάς.

Πάστα και κρασί: μια σχέση αγάπης

Από τη μακαρονάδα «της στιγμής» στο σπίτι, ως τις «γευστικές-creatίοns» των καλών ιταλικών εστιατορίων, η καρδιά και ο ουρανίσκος των Ελλήνων συγκινείται πάντοτε στη θέα, την οσμή, την ιδέα της πάστα. Και τι καλύτερο, τι πιο γαργαλιστικό για να την συνοδεύσει, από ένα καλό μπουκάλι κρασί; Ιδίως αν είναι, βέβαια, το σωστό μπουκάλι κρασί.

Κέικ Κρασιού

Πώς θα φτιάξεις κέικ κρασιού.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Το Peloponnese Wine Festival δηλώνει παρουσία στις 21/2

Το οινικό event, που συγκεντρώνει εκατοντάδες οινόφιλους, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Royal Olympic της Αθήνας, τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου…

Η οινική εκπαίδευση συναντά τη φιλοξενία

Τα κορυφαία προγράμματα σπουδών του «Le Monde» εμπλουτίζονται εγκαινιάζοντας τη νέα συνεργασία του κορυφαίου εκπαιδευτικού ομίλου με τον παγκόσμιο πρωτοπόρο της εκπαίδευσης οίνων και αποσταγμάτων WSET.

My Xmas Pairings: Tα αγαπημένα μας κρασιά συμπληρώνουν τις γεύσεις των γιορτινών μας πιάτων

Μαζί με τα My market, σας βοηθάμε με την οργάνωσή του, ετοιμάζοντας ένα πλήρες μενού για το εορταστικό τραπέζι.