Γευσιγνωσία ξινόμαυρων στο Fabrica de Vino

6 επιλεγμένα κρασιά και food pairing

Ντίνα Γκρουμούτη 01/12/2017

Η Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στο Fabrica de Vino, θα είναι μια βραδιά αφιερωμένη στην εμβληματική ελληνική ποικιλία…

Οικοδεσπότης, ο sommelier και γνωστός δημοσιογράφος οίνου Αλέξανδρος Σακκάς, γεγονός που υπόσχεται σίγουρα μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση στο θέμα. Θα δοκιμαστούν έξι ξινόμαυρα που έχουν ειδικά επιλεγεί: Έλινος Ταραλά (Π.Ο.Π "Νάουσα"), Νάουσα Διαμαντάκου (Π.Ο.Π "Νάουσα"), "7 Κλειδιά" της Ευστρατίας Ταζογλίδου από τη Νάουσα, "Βήσσα" του Καραδήμου από τον Μεγαπλάτανο Αταλάντης, το Ξινόμαυρο του Γιάννη Βογιατζή από το Βελβεντό της Κοζάνης και το "Old Roots" των αδελφών Τάτση από τη Γουμένισσα.
Θα ακολουθήσει συζήτηση, μαζί με ένα μελετημένο food pairing, που θα περιλαμβάνει κυπριακές σεφταλιές, καγιανά με καβουρμά, ψητό μπάτζο.
Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 9μ.μ.

Fabrica de Vino, Εμμανουήλ Μπενάκη 4, τηλ. 210 3214148





Γράψε την άποψή σου
Κρασί

Χρώμα / κατηγορία

Ποικιλίες

όλες οι ποικιλίες

Τα εξαιρετικά

Αναζήτηση ετικέτας

Αναζητήστε ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα δίνοντας μέρος του ονόματος ή του παραγωγού

Παραγωγοί

όλοι οι παραγωγοί

Το κρασί στην Ελλάδα

Οίνοι ΟΠΑΠ

ονομασίες προέλευσης ανωτέρας ποιότητας

Τοπικοί οίνοι

Τοπικοί οίνοι ανά διαμέρισμα

Το κρασί στο εξωτερικό