Follow us

Ο Γιώργος Παλυβός στον "Οίνο τον Αγαπητό"

Ο Γιώργος Παλυβός στον "Οίνο τον Αγαπητό"

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στις 9μ.μ. ο "Οίνος ο Αγαπητός" φιλοξενεί στην οινόφιλη αίθουσά του για μια ακόμη φορά τον τολμηρό αμπελουργό –οινοποιό Γιώργο Παλυβό από την Νεμέα.

Η διαρκής του ενασχόληση με τα ζωτικά θέματα της ζώνης, την οποία υπηρετεί με συνέπεια και γνώση, μας δίνει κάθε τόσο την δυνατότητα να γνωρίσουμε τα καινοτόμα του blends, τις νέες του ετικέτες και τα πειραματικά κρασιά του.

Έτσι το ταξίδι για τους συμμετέχοντες θα αρχίσει με το «Όσα παίρνει ο ΑΝΕΜΟΣ», θα αναρριχηθούν στις «ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΠΛΑΓΙΕΣ», θα επισκεφτούν τον «ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟ», θα αφήσουν ένα «ΙΧΝΟΣ» στο Merlot, θα γνωρίσουν τον «ΠΛΟΥΤΟ» του CS και του Syrah της περιοχής, θα γευθούν την “LA VIE EN ROSE” και θα νιώσουν το αληθινό «ΝΟΗΜΑ» των ανθρώπων της μεγάλης των οινοποιών σχολής της Νεμέας.

Τιμή συμμετοχής: 25ευρώ

Για δηλώσεις συμμετοχής: "Οίνος ο Αγαπητός", Λ. Πηγής 15, Μελίσσια, τηλ. 210 6142200, info@oinosoagapitos.gr

Επίσης...

Κρασί και BBQ: συνδυασμός φωτιά

Όταν σκεφτόμαστε barbeque, το μυαλό μπορεί αυτομάτως να ταιριάζει τα ζουμερά κρεατικά με την εικόνα μιας παγωμένης μπύρας να ιδρώνει πλάι τους. Στην πραγματικότητα, όμως, το βουτυράτο καραμέλωμα με το οποίο προικίζεται το κρέας απ’ το λίπος του κι η μυρωδάτη κάπνα που παίρνει μαζί του απ’ τα κάρβουνα, στήνουν ιδανικό καμβά για πεντανόστιμα οινικά παντρέματα, που μπορούν να ξεκλειδώσουν νέους γευστικούς ορίζοντες. Αρκεί να βρούμε τα σωστά κλειδιά!

Περισσότερα από

Κρασί

Τα οινικά αστέρια των Χρυσών Σκούφων 2022

Tο Κτήμα Γεροβασιλείου έφερε αρωματική και γευστική φινέτσα στο dinner de gala, με τις πιο εκλεκτές ετικέτες του να συμπληρώνουν τις σπουδαίες γεύσεις της μοναδικής βραδιάς.

Πάστα και κρασί: μια σχέση αγάπης

Από τη μακαρονάδα «της στιγμής» στο σπίτι, ως τις «γευστικές-creatίοns» των καλών ιταλικών εστιατορίων, η καρδιά και ο ουρανίσκος των Ελλήνων συγκινείται πάντοτε στη θέα, την οσμή, την ιδέα της πάστα. Και τι καλύτερο, τι πιο γαργαλιστικό για να την συνοδεύσει, από ένα καλό μπουκάλι κρασί; Ιδίως αν είναι, βέβαια, το σωστό μπουκάλι κρασί.

Κέικ Κρασιού

Πώς θα φτιάξεις κέικ κρασιού.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Το Peloponnese Wine Festival δηλώνει παρουσία στις 21/2

Το οινικό event, που συγκεντρώνει εκατοντάδες οινόφιλους, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Royal Olympic της Αθήνας, τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου…

Η οινική εκπαίδευση συναντά τη φιλοξενία

Τα κορυφαία προγράμματα σπουδών του «Le Monde» εμπλουτίζονται εγκαινιάζοντας τη νέα συνεργασία του κορυφαίου εκπαιδευτικού ομίλου με τον παγκόσμιο πρωτοπόρο της εκπαίδευσης οίνων και αποσταγμάτων WSET.

My Xmas Pairings: Tα αγαπημένα μας κρασιά συμπληρώνουν τις γεύσεις των γιορτινών μας πιάτων

Μαζί με τα My market, σας βοηθάμε με την οργάνωσή του, ετοιμάζοντας ένα πλήρες μενού για το εορταστικό τραπέζι.