Η Genius in Gastronomy, του Γιώργου Λούκα, προσκαλεί (για τρίτη φορά) τον Soren Polonius μαζί με την "εθνική ομάδα οινοχοΐας της Σουηδίας" για ένα ταξίδι σε αμπελουργικές περιοχές της Ελλάδας που θα συνεχιστεί με ένα τριήμερο masterclass. Το τελευταίο, θα γίνει στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά, στις 17, 18 και 19 Φεβρουαρίου, σε συνεργασία με την Genius in Gastronomy και το Wine & Sommelier Expert Course, στο ξενοδοχείο The Excelsior. Να θυμίσουμε εδώ, ότι ο Polonius θεωρείται ο πιο επιτυχημένος εκπαιδευτής (coach/personal trainer) νέων υποψήφιων sommeliers σε διεθνείς διαγωνισμούς και υπήρξε προπονητής δύο παγκόσμιων πρωταθλητών.
Στο πλαίσιο αυτού του ταξιδιού, η ομάδα θα επισκεφθεί μερικούς από τους πιο διάσημους αμπελώνες της χώρας μας, όπου θα δοκιμάσει κορυφαία ελληνικά κρασιά: Νεμέα, Σαντορίνη, Δράμα, Νάουσα, Θεσσαλονίκη, μαζί με μια γεύση από κρασιά της Κρήτης.
Πληροφορίες για το σεμινάριο στην www.geniusingastronomy.gr (Καστελλίου 17 Γαλάτσι τηλ. 2121006520).