Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 9μ.μ. ο Δημήτρης Χατζηνικολάου θα επιλέξει κομψές φυσσαλίδες, φρουτώδη λευκά, φρέσκα και παλαιωμένα ρωμαλέα κόκκινα και υπέροχα κρασιά που θα φλερτάρουν μοναδικά με επιλογές από τα εξαιρετικά χειροποίητα σοκολατάκια και τρούφες του Στέφανου Διαμαντόπουλου - chef chocolatier και ιδιοκτήτη του "Le Votre Piree". Θα δοκιμαστούν σοκολατοδημιουργίες με vinsanto Σιγάλα, μαράθηρο Ρούσσου, ξηρή μαλαγουζιά Παπαγιαννάκου, σητειακή ρακή, παλαιωμένα ξίδια και ελιξίρια, κάρδαμο, πιπέρια, λάιμ, καφέ, πραλίνα, καυτερή πιπεριά, καπνιστό αλάτι, βιολογικό τζίντζερ, γύρη λουλουδιών, τσάι, βιολέτες και γιασεμί. Πρόκειται για την τελευταία εορταστική γευσιγνωσία της χρονιάς στον Οίνο τον Αγαπητό. Τιμή συμμετοχής: 25 ευρώ.
Αίθουσα "Οίνος ο Αγαπητός": Λ. Πηγής 15 Μελίσσια, τηλ. 210 6142200, www.oinosoagapitos.gr