Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 το "1920" του Βασίλαινα μας καλεί να το γνωρίσουμε σε μια μοναδική βραδιά γευσιγνωσίας,με αφορμή τη νέα σοδειά λευκών και ροζέ κρασιών του Κτήματος Αβαντίς που μόλις κυκλοφόρησαν στην αγορά, αλλά και το καινούριο γλυκό κρασί του κτήματος από την ποικιλία Syrah. Τα εξαιρετικά κρασιά του κτήματος θα δοκιμαστούν δίπλα στο καινούριο table d' hote του "1920". Τιμή: 30 ευρώ/ άτομο. Τηλ. κρατήσεων: 210 4612457.
Μενού
Σαλάτα με όσπρια, μαυρομάτικα, ρεβίθια ,κολοκύθι,τομάτα, αρωματικά, ταχίνι
Ταραμοσαλάτα Βασίλαινας, μους λευκού ταραμά με αραβικές πίτες
Μαριναρισμένος γαύρος, μπρουσκέτες με δικό μας μαριναρισμένο γαυράκι και πατέ πράσινης ελιάς
Sauvignon Blanc Κτήμα Αβαντίς 2016
Τραγανιστές γαρίδες με κινόα και ελαφρά πικάντικο αλλιολί
Χταποδάκι στιφάδο, με κοκκάρια και πατατούλες
Μπεγεντί μελιτζάνας, με φρέσκια τομάτα και σουτζούκι
Ροζέ, Grenache/Syrah, Κτήμα Αβαντίς 2016
Κριθαρώτο μανιταριών, μανεστράκι, άγρια μανιτάρια και λάδι τρούφας
Αρνάκι στη γάστρα, με «κεσκέκι» Μυτιλήνης, πιπεριές Φλωρίνης και μελισόχορτο
Syrah Κτήμα Αβαντίς, 2013
Μους μπίτερ σοκολάτας, ελαιόλαδο Μάνης, ανθός αλατιού και πορτοκάλι
Princess Syrah, Κτήμα Αβαντίς, 2013