Follow us

Δείτε ποιοι κέρδισαν από 6 φιάλες Παράγκα Sparkling του Κτήματος Κυρ-Γιάννη

Οι 2 τυχεροί του διαγωνισμού που κλρώθηκαν και κερδίζουν ένα από τα δύο κιβώτια που περιέχουν από 6 φιάλες Παράγκα Sparkling του Κτήματος Κυρ-Γιάννη είναι η Μαρία Πάπαρη και ο Στέφανος Τσεκούρας (Stefanos Tsekouras). Για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους ας επικοινωνήσουν με τη γραμματεία μας στο τηλ. 210 7450100.

Δείτε ποιοι κέρδισαν από 6 φιάλες Παράγκα Sparkling του Κτήματος Κυρ-Γιάννη

H Παράγκα Sparkling είναι ο λευκός, αφρώδης οίνος του Κτήματος Κυρ-Γιάννη. Χαρακτηρίζεται από έντονες φυσαλίδες, που αναδεικνύουν τα αρώματά του: νότες λουλουδιών από το ξινόμαυρο και το μοσχάτο και αρώματα βερίκοκου και ροδάκινου από το chardonnay, συνθέτουν έναν έντονο και πολύπλοκο αρωματικό χαρακτήρα, που ισορροπεί με την φρεσκάδα του κρασιού και ξεδιψάει ευχάριστα.
Κομψή, δροσερή και χαρούμενη, η Παράγκα Sparkling είναι το κρασί που δημιουργεί στιγμές απόλαυσης. Πίνεται όλες τις ώρες, σκέτο ως απεριτίφ ή συνοδεύοντας φαγητό, μεζεδάκια και ντιπς. Μετατρέπει ένα καθημερινό τραπέζι σε γιορταστικό, είναι ιδανικό για ένα brunch και κάνει την βραδινή έξοδο πιο λαμπερή.
Ταιριάζει υπέροχα με θαλασσινά, σαλάτες και τυριά, ενώ είναι εξαιρετικό στη δημιουργία δροσερών cocktails.

Λίγα λόγια για το Κτήμα Κυρ-Γιάννη
Το Κτήμα Κυρ- Γιάννη συνεχίζει μια μακρά οικογενειακή παράδοση στην παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας, με αφετηρία το 1997 και τον Γιάννη Μπουτάρη, μέχρι σήμερα, με τον Στέλιο Μπουτάρη στο τιμόνι. Η παραγωγή γίνεται στο οινοποιείο του Κτήματος, στο Γιαννακοχώρι, όπου βρίσκονται και οι ιδιόκτητοι αμπελώνες, 500 στρεμμάτων. (www.kiryianni.gr). Αν και το κύριο μέρος παραγωγής ερυθρών κρασιών είναι η Νάουσα, η Παράγκα Sparkling παράγεται στο Αμύνταιο.

Η κλήρωση για την ανάδειξη των δύο νικητών έγινε την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2016.

Επίσης...

Κρασί και BBQ: συνδυασμός φωτιά

Όταν σκεφτόμαστε barbeque, το μυαλό μπορεί αυτομάτως να ταιριάζει τα ζουμερά κρεατικά με την εικόνα μιας παγωμένης μπύρας να ιδρώνει πλάι τους. Στην πραγματικότητα, όμως, το βουτυράτο καραμέλωμα με το οποίο προικίζεται το κρέας απ’ το λίπος του κι η μυρωδάτη κάπνα που παίρνει μαζί του απ’ τα κάρβουνα, στήνουν ιδανικό καμβά για πεντανόστιμα οινικά παντρέματα, που μπορούν να ξεκλειδώσουν νέους γευστικούς ορίζοντες. Αρκεί να βρούμε τα σωστά κλειδιά!

Περισσότερα από

Κρασί

Τα οινικά αστέρια των Χρυσών Σκούφων 2022

Tο Κτήμα Γεροβασιλείου έφερε αρωματική και γευστική φινέτσα στο dinner de gala, με τις πιο εκλεκτές ετικέτες του να συμπληρώνουν τις σπουδαίες γεύσεις της μοναδικής βραδιάς.

Πάστα και κρασί: μια σχέση αγάπης

Από τη μακαρονάδα «της στιγμής» στο σπίτι, ως τις «γευστικές-creatίοns» των καλών ιταλικών εστιατορίων, η καρδιά και ο ουρανίσκος των Ελλήνων συγκινείται πάντοτε στη θέα, την οσμή, την ιδέα της πάστα. Και τι καλύτερο, τι πιο γαργαλιστικό για να την συνοδεύσει, από ένα καλό μπουκάλι κρασί; Ιδίως αν είναι, βέβαια, το σωστό μπουκάλι κρασί.

Κέικ Κρασιού

Πώς θα φτιάξεις κέικ κρασιού.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Το Peloponnese Wine Festival δηλώνει παρουσία στις 21/2

Το οινικό event, που συγκεντρώνει εκατοντάδες οινόφιλους, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Royal Olympic της Αθήνας, τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου…

Η οινική εκπαίδευση συναντά τη φιλοξενία

Τα κορυφαία προγράμματα σπουδών του «Le Monde» εμπλουτίζονται εγκαινιάζοντας τη νέα συνεργασία του κορυφαίου εκπαιδευτικού ομίλου με τον παγκόσμιο πρωτοπόρο της εκπαίδευσης οίνων και αποσταγμάτων WSET.

My Xmas Pairings: Tα αγαπημένα μας κρασιά συμπληρώνουν τις γεύσεις των γιορτινών μας πιάτων

Μαζί με τα My market, σας βοηθάμε με την οργάνωσή του, ετοιμάζοντας ένα πλήρες μενού για το εορταστικό τραπέζι.