Θα είναι όλοι εκεί και θα μας ταξιδέψουν αρωματικά και γευστικά, μέσα από μοναδικά στο είδος τους κρασιά, στην Ικαρία, την Κω, τη Λέσβο, τη Σαντορίνη, τη Λήμνο, την Πάρο, τη Σάμο, τη Ρόδο και τη Χίο. Πέρα από το ασύρτικο, που θα μπορέσουμε να τσεκάρουμε σε διάφορες μορφές και από διαφορετικούς παραγωγούς (από τον Καραμολέγκο, την Γαία Οινοποιητική, τον Τσέλεπο- Κάναβα Χρυσού, το κτήμα Αργυρού, τον Σιγάλα, τον Γαβαλά, την Santo και τον πιο καινούριο Βασσάλτη), θα δοκιμάσουμε και άλλες πολύ ιδιαίτερες και σπάνιες ποικιλίες, για παράδειγμα το φωκιανό από τους Αμπελώνες Αφιανέ, το χυδηριώτικο από τον Μεθυμναίο οίνο, την μονεμβασιά από το Οινοποιείο Μωραΐτη. Θα δούμε εμβληματικά οινοποιεία, όπως είναι η ΕΟΣ Σάμου, η οινοποιητική Μπουτάρη, η Cair Ρόδος και η Limnos Organic καθώς και πολύ ενδιαφέροντες οινοπαραγωγούς -βλέπετε Αμπελώνες Τριανταφυλλοπούλου, Κελάρια Ικαρίας, κτήμα Καρίμαλη, Νόπερα, οινοποιείο Βακάκη και οινοποιείο Γκάραλη. Είναι, πράγματι, πάρα πολλοί και αυτό κάνει την οινική εμπειρία ακόμα πιο ιντριγκαδόρικη. Θα έχουμε, όμως, όλη την Κυριακή για να μπορέσουμε να τα δοκιμάσουμε: από τις 12 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.