Wine event: Τρίτη 5 Απριλίου!
Το μενού του Abovo και του Μιχάλη Νουρλόγλου κάνει το ιδανικό pairing με τα κρασιά του Κτήματος Παπαγιαννάκου. Τρίτη 5 Απριλίου στις 20:30, Κρατήσεις: 210 3388838
Λεπτή τάρτα με γαύρο, ντομάτα και φρέσκια ρίγανη
ΡΕΤΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ 2015 – Σαββατιανό
Καλαμάρι baby με καπνιστή μελιτζανοσαλάτα και πάπρικα
GRANATUS ροζέ 2015 – Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο
Ριζότο με φρέσκες γαρίδες και ξύγαλο Σητείας
ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟ ΒΑΡΕΛΙ 2015 - Σαββατιανό
Φιλέτο λαβράκι με φακές και ντομάτα
ΕΡΥΘΡΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ 2013 – Αγιωργίτικο, Cabernet Sauvignon
Μπαμπάς σιροπιασμένος με passion fruit, κρέμα τυριού και πορτοκάλι
ΜΕΛΙΑΣ 2015 – Μαλαγουζιά
Τιμή κατ΄ άτομο 45€