Τρίτη 22 Μαρτίου, 20:30
To εστιατόριο Abovo συναντά το Κτήμα Τέχνη Οίνου και παρουσιάζει ένα δείπνο εμπνευσμένο από τους αμπελώνες της Δράμας. Ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου επενδύει σε ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και σε συνεργασία με το δημοσιογράφο οίνου και sommelier Βασίλη Γαλανό κάνουν το pairing σε μία γαστρονομική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.
Κριθαράκι σαν καρμπονάρα με καλαμάρι και γραβιέρα κρήτης
ΤΕΧΝΗ ΑΛΥΠΙΑΣ ΛΕΥΚΟ
Μπριαμάκι λαχανικών με παγωτό κόκκινης πιπεριάς και spicy γαρίδες
ΤΕΧΝΗ ΑΛΥΠΙΑΣ ΡΟΖΕ
Σουπιά σε λευκό σαγανάκι με μανταρίνι και φουντούκι
ΗΔΥΣΜΑ ΔΡΥΟΣ CHARDONNAY
Χταπόδι σαν χουνκιάρ με μελιτζάνα,ντομάτα και γιαούρτι με πάπρικα
ΤΕΧΝΗ ΑΛΥΠΙΑΣ ΕΡΥΘΡΟ
Κύλινδρος απο bitter σοκολάτα guanaja με αλμυρή καραμέλα
WINETAIL ME ΗΔΥΣΜΑ ΔΡΥΟΣ SYRAH
TIMH KAT` ATOMO 40 ΕΥΡΩ
Κρατήσεις: 210 3388838
Τσακάλωφ, 18 Κολωνάκι