Athens Wine Week από 28 Φεβρουαρίου μέχρι 6 Μαρτίου, και το Menoo παρουσιάζει 2 menu που αποτελούν ύμνο στον ελληνικό αμπελώνα. Το πρώτο με τρία κρασιά και εξαιρετικές γευστικές επιλογές και το δεύτερο με κρασί και πλατό τυριών.
Αναλυτικά το μενού περιλαμβάνει:
Menu με τρία ποτήρια κρασί
New style sashimi σολομός και λαυράκι με μικρή σαλάτα.
Κρασί: Τρεις τρεις παράδετικές ς, κτ. Κοκοτού (Ροδίτης – Gewurztraminer) 2015
Ταλιάτα Flank steak s. bordelaise και πουρέ πατάτας
Κρασί: Κοκκινόμυλος, Κτ. Τσελεπού (merlot) 2013
Ελεύθερη επιλογή γλυκού από τον κατάλογό μας.
Μαυροδάφνη Πατρών NYX – Σπηλιόπουλος.
Ειδική τιμή € 45 ανά άτομο
Menu με πλατό τυριών
Plateau με ελληνικά και ξένα τυριά και αλλαντικά για δύο άτομα, με μία φιάλη Estate Κοκοτός (Cabernet Sauvignon) 2011
Ειδική τιμή € 16 ανά άτομο
Menoo, Λεωφόρος Κηφισιάς 310, Νέα Ερυθραία, Tηλ.: 210 6208797