Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 9μμ
Με νέες δημιουργίες και πολύ μεγάλη γευστική φαντασία επανέρχεται και φέτος ο τολμηρός ζαχαροπλάστης Στέφανος Διαμαντόπουλος στη αίθουσα «Οίνος ο Αγαπητός στα Μελίσσια.
Σοκολατάκια με γέμιση τριαντάφυλλο και βατόμουρο , με φρούτα του πάθους, με κάρδαμο και καφέ, με μαστίχα και ακίνδυνη κάναβη , με μαυράθηρο Σαντορίνης με Μαλαγουζιά, και με κανέλλα και πορτοκάλι θα δοκιμαστούν αναζητώντας το ιδανικότερο ταίρι τους στα επίλεκτα φρέσκα και παλαιωμένα ερυθρά καθώς και γλυκά κρασιά που θα παρελάσουν.
Την παράσταση αναμένεται να κλέψει η ελιά Καλαμών με γέμιση αμυγδάλου βόλου, βρασμένη σε Cabernet Sauvignon Μάνης και μέλι Κυθήρων και σερβιρισμένη σε πικάντικη σοκολάτα πέντε πιπεριών!! Σίγουρα το ρωμαλέο Cabernet Sauvingon του διάσημου Μπορντωλέζου οινολόγου Michel Rolland, θα είναι στο ύψος των περιστάσεων.
Τέλος με ένα εντυπωσιακό και αναμάρτητο fondue σοκολάτας με φρούτα θα ρίξουμε το λίθο στη χρονιά που πέρασε, με την ευχή ο νέος χρόνος να κυλίσει γλυκά και υπέροχα για όλους!
Τιμή συμμετοχής 30 ευρω/άτομο. Υπάρχουν πολύ λίγες θέσεις ακόμη!
Απαραίτητη η ηλεκτρονική κράτηση