Follow us

Οινος Ο Αγαπητός, βραδιά σοκολάτας. Οινικά και γλυκά!

Οινος Ο Αγαπητός, βραδιά σοκολάτας. Οινικά και γλυκά!

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 9μμ

Με νέες δημιουργίες και πολύ μεγάλη γευστική φαντασία επανέρχεται και φέτος ο τολμηρός ζαχαροπλάστης Στέφανος Διαμαντόπουλος στη αίθουσα «Οίνος ο Αγαπητός στα Μελίσσια.

Σοκολατάκια με γέμιση τριαντάφυλλο και βατόμουρο , με φρούτα του πάθους, με κάρδαμο και καφέ, με μαστίχα και ακίνδυνη κάναβη , με μαυράθηρο Σαντορίνης με Μαλαγουζιά, και με κανέλλα και πορτοκάλι θα δοκιμαστούν αναζητώντας το ιδανικότερο ταίρι τους στα επίλεκτα φρέσκα και παλαιωμένα ερυθρά καθώς και γλυκά κρασιά που θα παρελάσουν.

Την παράσταση αναμένεται να κλέψει η ελιά Καλαμών με γέμιση αμυγδάλου βόλου, βρασμένη σε Cabernet Sauvignon Μάνης και μέλι Κυθήρων και σερβιρισμένη σε πικάντικη σοκολάτα πέντε πιπεριών!! Σίγουρα το ρωμαλέο Cabernet Sauvingon του διάσημου Μπορντωλέζου οινολόγου Michel Rolland, θα είναι στο ύψος των περιστάσεων.

Τέλος με ένα εντυπωσιακό και αναμάρτητο fondue σοκολάτας με φρούτα θα ρίξουμε το λίθο στη χρονιά που πέρασε, με την ευχή ο νέος χρόνος να κυλίσει γλυκά και υπέροχα για όλους!

Τιμή συμμετοχής 30 ευρω/άτομο. Υπάρχουν πολύ λίγες θέσεις ακόμη!
Απαραίτητη η ηλεκτρονική κράτηση

Επίσης...

Κρασί και BBQ: συνδυασμός φωτιά

Όταν σκεφτόμαστε barbeque, το μυαλό μπορεί αυτομάτως να ταιριάζει τα ζουμερά κρεατικά με την εικόνα μιας παγωμένης μπύρας να ιδρώνει πλάι τους. Στην πραγματικότητα, όμως, το βουτυράτο καραμέλωμα με το οποίο προικίζεται το κρέας απ’ το λίπος του κι η μυρωδάτη κάπνα που παίρνει μαζί του απ’ τα κάρβουνα, στήνουν ιδανικό καμβά για πεντανόστιμα οινικά παντρέματα, που μπορούν να ξεκλειδώσουν νέους γευστικούς ορίζοντες. Αρκεί να βρούμε τα σωστά κλειδιά!

Περισσότερα από

Κρασί

Τα οινικά αστέρια των Χρυσών Σκούφων 2022

Tο Κτήμα Γεροβασιλείου έφερε αρωματική και γευστική φινέτσα στο dinner de gala, με τις πιο εκλεκτές ετικέτες του να συμπληρώνουν τις σπουδαίες γεύσεις της μοναδικής βραδιάς.

Πάστα και κρασί: μια σχέση αγάπης

Από τη μακαρονάδα «της στιγμής» στο σπίτι, ως τις «γευστικές-creatίοns» των καλών ιταλικών εστιατορίων, η καρδιά και ο ουρανίσκος των Ελλήνων συγκινείται πάντοτε στη θέα, την οσμή, την ιδέα της πάστα. Και τι καλύτερο, τι πιο γαργαλιστικό για να την συνοδεύσει, από ένα καλό μπουκάλι κρασί; Ιδίως αν είναι, βέβαια, το σωστό μπουκάλι κρασί.

Κέικ Κρασιού

Πώς θα φτιάξεις κέικ κρασιού.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Το Peloponnese Wine Festival δηλώνει παρουσία στις 21/2

Το οινικό event, που συγκεντρώνει εκατοντάδες οινόφιλους, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Royal Olympic της Αθήνας, τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου…

Η οινική εκπαίδευση συναντά τη φιλοξενία

Τα κορυφαία προγράμματα σπουδών του «Le Monde» εμπλουτίζονται εγκαινιάζοντας τη νέα συνεργασία του κορυφαίου εκπαιδευτικού ομίλου με τον παγκόσμιο πρωτοπόρο της εκπαίδευσης οίνων και αποσταγμάτων WSET.

My Xmas Pairings: Tα αγαπημένα μας κρασιά συμπληρώνουν τις γεύσεις των γιορτινών μας πιάτων

Μαζί με τα My market, σας βοηθάμε με την οργάνωσή του, ετοιμάζοντας ένα πλήρες μενού για το εορταστικό τραπέζι.