Follow us

Βραδιά Αυστρίας στον Οίνο τον Αγαπητό

Βραδιά Αυστρίας στον Οίνο τον Αγαπητό

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στις 9μμ

Ανακαλύπτουμε την άγνωστη οινική Αυστρία με τα ιδιαίτερα αμπελοτόπια της σε μια αποκλειστική βραδιά για φανατικούς εξερευνητές της οινικής περιπέτειας!

Συντροφιά λοιπόν με την διάσημη ποικιλία Bruner Veltiner (σε τρεις διαφορετικές ετικέτες –οινοποιήσεις ), ένα πρωτότυπο ροζέ του Οίκου Lazarus, μια ορεινή εκδοχή του Sauvignon blanc από το οινοποιείο Kodolitch, ένα απίστευτο Riesling του οινοποιού Brundlmayer, ένα μονάκριβο γλυκό κρασί Franwallner και άλλα άγνωστα διαμαντάκια ξεκίνησαν από τις χιονισμένες Άλπεις και έφτασαν μέχρι τα Μελίσσια με την αμέριστη βοήθεια του αγαπητού οινόφιλου του Οίνου του αγαπητού Σαράντη Φραγκούλη.

Βραδιά αποκαλύψεων, συγκρίσεων και ανακαλύψεων νέων γεύσεων και ετικετών που δεν χωρά ο νους, αλλά μόνο το στόμα.

Σημείωση: Επειδή οι θέσεις για την Αυστρία είναι λίγες - προς αποφυγήν ακυρώσεων τελευταίας στιγμής ή μη προσέλευσης - παρακαλούμε θερμά να είσαστε σίγουροι για τη δήλωση συμμετοχής σας.

Τιμή συμμετοχής: 25 ευρώ

Επίσης...

Κρασί και BBQ: συνδυασμός φωτιά

Όταν σκεφτόμαστε barbeque, το μυαλό μπορεί αυτομάτως να ταιριάζει τα ζουμερά κρεατικά με την εικόνα μιας παγωμένης μπύρας να ιδρώνει πλάι τους. Στην πραγματικότητα, όμως, το βουτυράτο καραμέλωμα με το οποίο προικίζεται το κρέας απ’ το λίπος του κι η μυρωδάτη κάπνα που παίρνει μαζί του απ’ τα κάρβουνα, στήνουν ιδανικό καμβά για πεντανόστιμα οινικά παντρέματα, που μπορούν να ξεκλειδώσουν νέους γευστικούς ορίζοντες. Αρκεί να βρούμε τα σωστά κλειδιά!

Περισσότερα από

Κρασί

Τα οινικά αστέρια των Χρυσών Σκούφων 2022

Tο Κτήμα Γεροβασιλείου έφερε αρωματική και γευστική φινέτσα στο dinner de gala, με τις πιο εκλεκτές ετικέτες του να συμπληρώνουν τις σπουδαίες γεύσεις της μοναδικής βραδιάς.

Πάστα και κρασί: μια σχέση αγάπης

Από τη μακαρονάδα «της στιγμής» στο σπίτι, ως τις «γευστικές-creatίοns» των καλών ιταλικών εστιατορίων, η καρδιά και ο ουρανίσκος των Ελλήνων συγκινείται πάντοτε στη θέα, την οσμή, την ιδέα της πάστα. Και τι καλύτερο, τι πιο γαργαλιστικό για να την συνοδεύσει, από ένα καλό μπουκάλι κρασί; Ιδίως αν είναι, βέβαια, το σωστό μπουκάλι κρασί.

Κέικ Κρασιού

Πώς θα φτιάξεις κέικ κρασιού.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Το Peloponnese Wine Festival δηλώνει παρουσία στις 21/2

Το οινικό event, που συγκεντρώνει εκατοντάδες οινόφιλους, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Royal Olympic της Αθήνας, τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου…

Η οινική εκπαίδευση συναντά τη φιλοξενία

Τα κορυφαία προγράμματα σπουδών του «Le Monde» εμπλουτίζονται εγκαινιάζοντας τη νέα συνεργασία του κορυφαίου εκπαιδευτικού ομίλου με τον παγκόσμιο πρωτοπόρο της εκπαίδευσης οίνων και αποσταγμάτων WSET.

My Xmas Pairings: Tα αγαπημένα μας κρασιά συμπληρώνουν τις γεύσεις των γιορτινών μας πιάτων

Μαζί με τα My market, σας βοηθάμε με την οργάνωσή του, ετοιμάζοντας ένα πλήρες μενού για το εορταστικό τραπέζι.