Η Μαλαγουζιά πήρε την θέση της Σκλάβας και έδωσε τελείως νέο χαρακτήρα στο κρασί. Τα δυο τους έδεσαν εκπληκτικά! Η Μαλαγουζιά με τη φινέτσα και τα τυπικά της αρώματα συνάντησε το έντονο και λιπαρό Ασύρτικο. Το τελικό κρασί είναι ισορροπημένο, με ευχάριστη οξύτητα, γοητευτική μύτη και κομψή γεύση, ιδανικό να φλερτάρει και να ανεβάσει την απόλαυση "στο τετράγωνο", δίπλα σε αγαπημένες καλοκαιρινές συνήθειες, όπως τα ψητά λαχανικά και τα ψάρια. Για κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο, προσθέστε 50ml από το Λευκό εις το Τετράγωνο, 50ml μαστίχα, 15ml φρέσκο χυμό λάιμ και λίγες σταγόνες από λικέρ τριαντάφυλλο στο shaker. Σερβίρετε σε ποτήρι για λευκό κρασί και είναι ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσετε το καλοκαιρινό δείπνο!