Συγκεκριμένα, η δοκιμή περιλαμβάνει γραβιέρα Κάσου με το magnum Chardonnay Μίγα 2012, λουκάνικο φυσικής ωρίμανσης με το Syrah Αβαντίς 2006, σουτζούκι πέταλο extra με το chateau Bonin St Emillion 2012. Επίσης περιλαμβάνει τον σπάνιο παστουρμά καμήλας με το Τempranillo 2007 Παυλίδη, παστουρμά βουβαλίσιο με το magnum Merlot Κοκκινόμυλος 2010 Τσέλεπου, αλλά και παστουρμά πρόβειο με παλαιωμένο Μαντηλάρι 2002 Paros Reserve Μωραίτη. Το σουτζούκι "πικάντικο Καισαρείας" σερβίρεται με ξυνόμαυρο και Merlot 2007 κτήμα Αλφα.
Στην έναρξη της βραδιάς, ο γνωστός food blogger -και όχι μόνο- Τάσος Αντωνίου, θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο «Για να μην ξαναπείς ποτέ Mαμά πεινάω», που μεταξύ άλλων περιέχει και συνταγές Μιράν.
Τιμή συμμετοχής: 20 ευρώ
Οίνος ο Αγαπητός, Λεωφ. Πηγής, Μελίσσια, Τηλ.: 210 6142200