Στη συζήτηση θα συμμετέχουν γνώστες του θέματος σαν την Nathalie Ollat, μηχανικός έρευνας στο κέντρο INRA, και τον Joel Rochard, διευθυντή του τομέα βιώσιμης ανάπτυξης του γαλλικού οργανισμού αμπέλου και οίνου και τον Μανώλη Σταυρακάκη, ομότιμο καθηγητή του γεωπονικού πανεπιστημίου Αθηνών. Η βραδιά αρχίζει στις 18:30 με ελεύθερη είσοδο και θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση. Η γευσιγνωσία στοιχίζει 5 ευρώ με διανομή εισιτηρίων από τις 18:00.
Γαλλικό Ινστιτούτο, Σίνα 31, Τηλ.: 210 3398600