Ο Μιχάλης Μπίρης και η Δέσποινα Παπαδήμα, είναι οι μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού του αθηνόραμα umami και Genius in Gastronomy. Συγχαρητήρια στους νικητές.
Η Genius in Gastronomy, κλείνει πέντε επιτυχημένα χρόνια, εκπαίδευσης με κύριο αντικείμενο το κρασί, τη μπίρα και τα αποστάγματα. Εμπνευστής και δημιουργός της ο γνωστός sommelier Γιώργος Λούκας, με εμπειρία πολλών ετών και διακρίσεις στο χώρο της οινοχοΐας και της εστίασης. Μαζί του, προστίθεται μια εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών. Όλοι μαζί συνθέτουν την Genius και διοργανώνουν ολοκληρωμένα και πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα, τόσο για φίλους του κρασιού όσο και για επαγγελματίες.
Περισσότερες πληροφορίες: www.geniusingastronomy.gr