Follow us

Διαγωνισμός Genius in Gastronomy

Η Genius in Gastronomy, είναι ο αξιόπιστος τρόπος να μάθουμε για το κρασί…και δύο τυχεροί, κέρδισαν από μια πολύτιμη θέση στα ολοκληρωμένα σεμινάρια Intensive Wine Connoisseur Course (αξίας 300 € ανά άτομο).

Διαγωνισμός Genius in Gastronomy


Ο Μιχάλης Μπίρης και η Δέσποινα Παπαδήμα, είναι οι μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού του αθηνόραμα umami και Genius in Gastronomy. Συγχαρητήρια στους νικητές.

Η Genius in Gastronomy, κλείνει πέντε επιτυχημένα χρόνια, εκπαίδευσης με κύριο αντικείμενο το κρασί, τη μπίρα και τα αποστάγματα. Εμπνευστής και δημιουργός της ο γνωστός sommelier Γιώργος Λούκας, με εμπειρία πολλών ετών και διακρίσεις στο χώρο της οινοχοΐας και της εστίασης. Μαζί του, προστίθεται μια εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών. Όλοι μαζί συνθέτουν την Genius και διοργανώνουν ολοκληρωμένα και πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα, τόσο για φίλους του κρασιού όσο και για επαγγελματίες.

Περισσότερες πληροφορίες: www.geniusingastronomy.gr

Επίσης...

Κρασί και BBQ: συνδυασμός φωτιά

Όταν σκεφτόμαστε barbeque, το μυαλό μπορεί αυτομάτως να ταιριάζει τα ζουμερά κρεατικά με την εικόνα μιας παγωμένης μπύρας να ιδρώνει πλάι τους. Στην πραγματικότητα, όμως, το βουτυράτο καραμέλωμα με το οποίο προικίζεται το κρέας απ’ το λίπος του κι η μυρωδάτη κάπνα που παίρνει μαζί του απ’ τα κάρβουνα, στήνουν ιδανικό καμβά για πεντανόστιμα οινικά παντρέματα, που μπορούν να ξεκλειδώσουν νέους γευστικούς ορίζοντες. Αρκεί να βρούμε τα σωστά κλειδιά!

Περισσότερα από

Κρασί

Τα οινικά αστέρια των Χρυσών Σκούφων 2022

Tο Κτήμα Γεροβασιλείου έφερε αρωματική και γευστική φινέτσα στο dinner de gala, με τις πιο εκλεκτές ετικέτες του να συμπληρώνουν τις σπουδαίες γεύσεις της μοναδικής βραδιάς.

Πάστα και κρασί: μια σχέση αγάπης

Από τη μακαρονάδα «της στιγμής» στο σπίτι, ως τις «γευστικές-creatίοns» των καλών ιταλικών εστιατορίων, η καρδιά και ο ουρανίσκος των Ελλήνων συγκινείται πάντοτε στη θέα, την οσμή, την ιδέα της πάστα. Και τι καλύτερο, τι πιο γαργαλιστικό για να την συνοδεύσει, από ένα καλό μπουκάλι κρασί; Ιδίως αν είναι, βέβαια, το σωστό μπουκάλι κρασί.

Κέικ Κρασιού

Πώς θα φτιάξεις κέικ κρασιού.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Το Peloponnese Wine Festival δηλώνει παρουσία στις 21/2

Το οινικό event, που συγκεντρώνει εκατοντάδες οινόφιλους, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Royal Olympic της Αθήνας, τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου…

Η οινική εκπαίδευση συναντά τη φιλοξενία

Τα κορυφαία προγράμματα σπουδών του «Le Monde» εμπλουτίζονται εγκαινιάζοντας τη νέα συνεργασία του κορυφαίου εκπαιδευτικού ομίλου με τον παγκόσμιο πρωτοπόρο της εκπαίδευσης οίνων και αποσταγμάτων WSET.

My Xmas Pairings: Tα αγαπημένα μας κρασιά συμπληρώνουν τις γεύσεις των γιορτινών μας πιάτων

Μαζί με τα My market, σας βοηθάμε με την οργάνωσή του, ετοιμάζοντας ένα πλήρες μενού για το εορταστικό τραπέζι.